Blog

22/03/18

Φροντίστε για την ασφάλεια του σπιτιού σας όσο θα λείπετε

bml-sec-symboulesΟι ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και πολλοί από εμάς ετοιμαζόμαστε να περάσουμε τις ημέρες  αυτές εγκαταλείποντας την πρωτεύουσα. Με κύριο μέλημά μας την ασφαλή έξοδο και επιστροφή στους Εθνικούς δρόμους , θα πρέπει να αναλογιστούμε πως θα φροντίσουμε να προστατέψουμε αυτά που αφήνουμε πίσω φεύγοντας τις μέρες αυτές. Τα σπίτια μας, την περιουσία μας, τα καταστήματα μας.

Οι επίδοξοι διαρρήκτες οι οποίοι εκμεταλλεύονται την απουσία μας τις άγιες ημέρες καταστρώνουν τα σχέδια τους για το πως θα εισβάλουν στο χώρο μας. Από την άλλη τα συστήματα συναγερμού είναι το κύριο αποτρεπτικό μας όπλο στην ματαίωση των παραπάνω ενεργειών. Η αποτελεσματικότητα ενός συστήματος συναγερμού όμως εξαρτάται από την ορθή λειτουργία του. Ας δούμε παρακάτω ορισμένες συμβουλές  και ενέργειες  που θα μας εξασφαλίσουν την ορθή λειτουργία του συστήματος μας και τη μέγιστη προστασία του χώρου μας.

maxresdefaultΣυντηρήστε σωστά το σύστημα σας

Η σωστή συντήρηση ενός συστήματος είναι το Α και το Ω στην ορθή λειτουργία του. Η αλλαγή μπαταριών , ο καθαρισμός των αισθητήρων και οι αναβαθμίσεις του συστήματος στις τελευταίες εκδόσεις είναι ορισμένες ενέργειες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια μιας σωστής συντήρησης ενός συστήματος.

Σκεφτείτε ότι οι πολυκαιρισμένες μπαταρίες μπορεί να βραχυκυκλώσουν και να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στο σύστημα αφήνοντας το χώρο απροστάτευτο

.

0001114458790Ελέγξτε τη λειτουργία του

Πολλές φορές έχουμε καιρό να οπλίσουμε το συναγερμό στο χώρο μας με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε εάν πραγματικά λειτουργεί σωστά και προστατεύει πραγματικά το χώρο. Ελέγξτε τη λειτουργία του συστήματος πριν φύγετε πραγματοποιώντας έναν πλήρη έλεγχο και δοκιμές στην αποτελεσματικότητα του σε περίπτωση που χρειαστεί.

.

bml_services_025Συνδέστε το στο Κέντρο Λήψης Σημάτων

Ένα συνδεδεμένο σύστημα συναγερμού στο Κέντρο Λήψης Σημάτων μας παρέχει ένα σημαντικό επίπεδο ασφάλειας. Οι χειριστές των Κεντρικών Σταθμών Λήψης Σημάτων που λειτουργούν ως άγρυπνοι φρουροί 24 ώρες το 24ωρο μας εγγυόνται  την άμεση ειδοποίηση μας, καθώς επίσης και την  επικοινωνία με τις κρατικές αρχές  σε περίπτωση συμβάντος.

Σκεφτείτε ότι και ο γείτονας μας μπορεί να λείπει το βράδυ της Ανάστασης και να μην ειδοποιήσει κανένας την αστυνομία αν κάτι συμβεί

.

bml_ce_photo6Τοποθετήστε GPRS Module

Η τοποθέτηση GPRS Module για την ασύρματη επικοινωνία των συστημάτων με το Κέντρο Λήψης Σημάτων έχει αποδειχτεί σωτήρια δίνοντας τη λύση στα προβλήματα που δημιουργούν οι πάροχοι επικοινωνιών στις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές , καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση της γνωστής μεθόδου των διαρρηκτών να κόβουν τα τηλεφωνικά καλώδια πριν εισβάλουν σε ένα χώρο

Τοποθετήστε εξωτερικά αισθητήρια

Τα εξωτερικά αισθητήρια αποτρέπουν τους διαρρήκτες πριν εισβάλουν σε ένα χώρο και πριν πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ζημιά σε πόρτες ή παράθυρα στην προσπάθεια αυτή. Διαθέτοντας προηγμένες λειτουργίες όπως antimasking, Pet κ.α. προστατεύουν αποτελεσματικά το χώρο μας ανεβάζοντας το βαθμό ασφαλείας (GRADE) του συστήματος μας.

DSC_3125Αγοράστε ένα χρηματοκιβώτιο

Κρατήστε ασφαλή οτιδήποτε μικρό και πολύτιμο θα αφήσετε πίσω τις ημέρες που θα λείπετε. Η προστασία πολύτιμων και μικρών αντικειμένων (π.χ. κοσμήματα) και η φύλαξή τους σε ένα χρηματοκιβώτιο θα αποτελέσει καλύτερη επιλογή από την κατάψυξη ή το στρώμα που σίγουρα θα ψάξουν στο χώρο που θα τους απομένει.

.

.

FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Άρθρα ,
About BML Security

FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed