Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί να μας επιλέξετε

EXOYME ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των εγκαταστάσεων και πώλησης συστημάτων ασφαλείας που διαθέτουμε άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη με αριθμό αδείας3015/39/60/2334-ε.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες – μεταπωλητές των μεγαλύτερων κατασκευαστριών εταιριών στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ                                                                                     
Ο 24ωρος σταθμός που διαθέτουμε στους πελάτες μας είναι ο μοναδικός που υλοποιήθηκε με βάση ειδική μελέτη και με την συνεργασία του εθνικού μετσόβιου πολυτεχνείου.Hλειτουργία του επιτηρείται από διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό του ΕΜΠ και διέπεται από πιστοποιημένες διαδικασίες σύμφωνα με το πρώτυποISO90001:2008

ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας εδώ και 30 χρόνια & την εταιρία μας στελεχώνουν άτομα με πολύχρονη εμπειρία και τεχνική κατάρτηση.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Χρησιμοποιούμε αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, και παρέχουμε υπηρεσίες μέγιστης ασφάλειας εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του συστήματος σας.
24ΩΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.
ΣΤΟΛΟΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ
Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο στόλο κινητών συνεργείων με εξειδικευμένο προσωπικό για την εξυπηρέτηση σας και τη σωστή εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας σας.
ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ
Διαθέτουμε μηχανολόγους-μηχανικούς για τη σωστή και αξιόπιστη μελέτη του χώρου σας, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO
Κατέχουμε Πιστοποίηση ISO για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

FacebookTwitterGoogle+Youtube+
FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed