Προφίλ

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 1973 και στελεχώνεται από άτομα με πολύχρονη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση.
Η BML SECURITY είναι από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των εγκαταστάσεων και πώλησης συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη με αριθμό αδείας 3015/39/60/2334-ε. Επίσης είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία που κατέχει Ευρωπαική Πιστοποίηση ISO 9001:2008 για την μελέτη, εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών στα συστήματα ασφαλείας

Η εταιρεία, το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό  διαθέτουν επίσης σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αξιοπιστία προς τους πελάτες μας.
Για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας τα τελευταία 5 χρόνια δημιουργήσαμε  το σλόγκαν open 24 hours και είμαστε κοντά στους πελάτες μας και μετά την πώληση με διαθέσιμο τεχνικό ασφαλείας 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο όχι μόνο για τηλεφωνική εξυπηρέτηση αλλά και για την άμεση επίσκεψη τεχνικού.
Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στο ποιον θα επιλέξετε για την μελέτη-προμήθεια-εγκατάσταση-παρακολούθηση-συντήρηση του συστήματος ασφαλείας σας καθώς υπάρχουν πολλοί που αναλαμβάνουν ανάλογη εργασία χωρίς να είναι καταρτισμένοι καταλλήλως και χωρίς να διαθέτουν την σχετική άδεια.

siren_bml_systhmata_001
12μήνες το χρόνο

Δίπλα σας κάθε στιγμή

7ημέρες την εβδομάδα
24ώρες την ημέρα

Που θα μας βρείτε

Κοραή 60 , 18345 Μοσχάτο

Τηλ. 210 3459781
Fax. 210 3459753
Email: info@bmlsecurity.gr
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης
Καθημερινά: 09:00 – 17:00

Η εταιρεία μας , διαθέτει την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη έκθεση live συστηματων ασφαλείας στις εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο , σε έναν ολοκληρωμένο χώρο επίδειξης σε συστήματα συναγερμού, συστήματα καταγραφής, παρακολούθησης και απομακρυσμένης μετάδοσης εικόνας και ήχου, αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνικής ομίχλης, συστήματα πυρανίχνευσης αλλά και συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν επίσης χώρο γραφείων και λογιστηρίου για την εξυπηρέτηση των πελατών καθώς επίσης και τεχνικό τμήμα δοκιμών και επισκευών και τμήμα ψηφιακής απεικόνισης όπου εκεί κατασκευάζονται σχέδια βάσει των μελετών που πραγματοποιούμε για την εγκατάσταση μεγάλων έργων.

Γιατί να μας επιλέξετε

1

Άδεια Λειτουργίας

Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των εγκαταστάσεων και πώλησης συστημάτων ασφαλείας που διαθέτουμε άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη με αριθμό αδείας 3015/39/60/2334-ε.

2

Πιστοποιημένοι εγκαταστάτες

Είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες – μεταπωλητές των μεγαλύτερων κατασκευαστριών εταιριών στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Κατέχουμε Πιστοποίηση ISO για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

3

Αξιοπιστία και άρτια υποδομή

Ο 24ωρος σταθμός που διαθέτουμε στους πελάτες μας είναι ο μοναδικός που υλοποιήθηκε με βάση ειδική μελέτη και με την συνεργασία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. H λειτουργία του επιτηρείται από διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό του ΕΜΠ και διέπεται από πιστοποιημένες διαδικασίες σύμφωνα με το πρώτυπο ISO 90001:2008

4

Υπηρεσίες & Προϊόντα υψηλής ποιότητας

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας επί πολλά έτη & την εταιρία μας στελεχώνουν άτομα με  εμπειρία και τεχνική κατάρτιση. Χρησιμοποιούμε αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, και παρέχουμε υπηρεσίες μέγιστης ασφάλειας εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του συστήματος σας.

5

Πιστοποιημένες μελέτες συστημάτων ασφαλείας

Διαθέτουμε πιστοποιημένους μηχανολόγους-μηχανικούς για τη σωστή και αξιόπιστη μελέτη του χώρου σας, καθώς επίσης και  το σχεδιασμό του συστήματος ασφαλείας σας, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας

6

Τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο στόλο κινητών συνεργείων για την εξυπηρέτηση σας και τη σωστή εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας σας.

iso_bml_systhmata_001

Πολιτική ποιότητας ISO 9001:2008

Η BML Security δεσμεύεται στην απόλυτη στήριξή της για την λειτουργία και βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας κατά ISO 9001:2008.
Η ευθύνη στην εργασία μας είναι η καλύτερη εγγύηση στην ανταπόκριση, στις απαιτήσεις ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών μας, έτσι ώστε η εμπιστοσύνη των πελατών να είναι και να παραμένει αυτονόητη. Το Σύστημα Ποιότητας που δημιουργήσαμε και παρακολουθούμε είναι το εργαλείο αυτής της πολιτικής.
Η BML Security αναπτύσσει σχέσεις σταθερής και ειλικρινούς συνεργασίας με τους προμηθευτές της, δεδομένου ότι η επίτευξη της ποιότητας είναι υπόθεση όλων των εμπλεκομένων. Η τήρηση της Εθνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, καθώς και η προσήλωση στα καλώς εννοούμενα συναλλακτικά ήθη διέπουν την συμπεριφορά της στις συνεργασίες της.
Πολύτιμος παράγοντας στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας, είναι το προσωπικό της. Εμπιστεύεται απολύτως τις ικανότητες του προσωπικού, σέβεται την εργασία τους, διασφαλίζει συνθήκες αξιοκρατίας και ασφάλειας, ενισχύει και στηρίζει την συνεχή επιμόρφωση τους και ενδιαφέρεται για την οικονομική και κοινωνική τους ανέλιξη.
Η BML Security δεσμεύεται για τακτική ενημέρωση του προσωπικού για την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής του Συστήματος Ποιότητας. Ο προγραμματισμός της ανασκόπησης του Συστήματος μία φορά το χρόνο, θα επιτρέπει την παρακολούθηση και βελτίωσή του. Η BML Security δεσμεύεται να θέσει σε εφαρμογή τα μέσα και τις δράσεις για την επίτευξη αυτών των ενεργειών.
Για τη Διοίκηση
Αντώνιος & Αναστάσιος Χαραλαμπίδης ΟΕ

Τεχνογνωσία και υψηλή αισθητική

Ο τρόπος και οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας , μας κάνει και ξεχωρίζουμε σαν εταιρεία.

Με βασικό μας πλεονέκτημα την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία μας, και χρησιμοποιώντας άρτιες τεχνικές (κρυφή καλωδίωση, κρυφές μαγνητικές επαφές κ.α), εγκαθιστούμε συστήματα ασφαλείας σε οποιοδήποτε χώρο, με ή χωρίς καλωδίωση, με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και σωστή λειτουργικότητα.

Η πίκρα της κακής ποιότητας είναι πιο δυνατή από τη γλύκα της χαμηλης τιμής

FacebookTwitterGoogle+Youtube+
FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed