Εξωτερική περιμετρική προστασία

Συστήματα Εξωτερικής Περιμετρικής Προστασίας

BX-80N_80NR_F.aiΈνα σύστημα συναγερμού συνήθως καλύπτει το εσωτερικό ενός χώρου. Σε οικιακούς χώρους, συγκεκριμένα καλύπτει τις πόρτες εισόδων, τα παράθυρα και τα πατζούρια ενώ οι ανιχνευτές κίνησης ανιχνεύουν κάποια απειλητική κίνηση εντός του εσωτερικού χώρου. Σε επαγγελματικούς χώρους, μπορούμε επιπλέον να προσθέσουμε και κάποιους ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων.

Φτάνουν αυτά για να προστατέψουμε το χώρο μας από τους επίδοξους διαρρήκτες;

Η απάντηση είναι πως κάποτε αρκούσαν. Στις μέρες μας όμως, όπου η εγκληματικότητα αυξάνεται καθημερινά και ολοένα περισσότεροι διαρρήκτες βάζουν ως στόχο την οικία μας σαν υποψήφιο θύμα για τη λεία τους, η ύπαρξη ενός συστήματος το οποίο θα ανιχνεύει την κίνηση κάποιου πριν καν προλάβει να επιχειρήσει διάρρηξη, είναι απαραίτητη και αναγκαία.

Είναι γνωστό ότι σε περίπτωση διάρρηξης θα χτυπήσει η σειρήνα του συναγερμού σας, όμως…  στην προσπάθεια τους αυτή, οι διαρρήκτες να εισέλθουν στο χώρο σας, θα προκαλέσουν μεγάλες και καταστροφικές ζημιές επί της προσωπικής σας περιουσίας σε πόρτες εισόδων, παράθυρα, μπαλκονόπορτες κ.λ.π.             

Μην τους αφήσετε….. διώχτε τους πριν πλησιάσουν

Κράτα το

Κράτα το

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας και αξιολόγηση των αναγκών σας.

Ανίχνευση τριπλής τεχνολογίας

Εξωτερικοι ανιχνευτές τριπλής τεχνολογίας παθητικοί, υπέρυθροι, μικροκυματικοί. Όταν ο παθητικός υπέρυθρος ανιχνευτής, ανιχνεύει στοιχείο που το οδηγεί σε συναγερμό, ο ανιχνευτής χρησιμοποιεί  τον ανιχνευτή μικροκυμάτων για να επιβεβαιώσει τον συναγερμό.

bml_external_photo 8
bml_antimask_photo2

Λειτουργία Antimasking

Για την αποτροπή κάλυψης του ανιχνευτή ή το βάψιμό του όταν ο συναγερμός δεν είναι ενεργοποιημένος. Αν το ραντάρ σας βαφτεί ή καλυφτεί ενώ δεν έχετε συναγερμό η λειτουργία antimasking σας ειδοποιεί άμεσα αποτρέποντας τη προσπάθεια του επίδοξου ληστή.

Λειτουργία PET

Οι εξωτερικοί ανιχνευτές που τοποθετούμε είναι εξοπλισμένοι με λειτουργία PET για την αποφυγή ψεύτικων συναγερμών από πτώση φύλων ή διέλευση μικρών ζώων μέχρι 40kg.

bml_pet_photo2
bml_external_photo 2

Γνωρίστε τα εξωτερικά αισθητήρια

Μέσα από το έντυπο μας Περιμετρική Κάλυψη Εξωτερικών χώρων, μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά των εξωτερικών αισθητηρίων που προτείνουμε ανάλογα με το χώρο που επιθυμείτε να προστατέψετε. Για να κατεβάσετε το έντυπο σε μορφή .pdf πατήστε εδώ.

Δείτε βίντεο

FacebookTwitterGoogle+Youtube+
FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed