Συστήματα ελέγχου πρόσβασης

Συστήματα ελέγχου πρόσβασης

SDA-acccess-controlΤα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) είναι ένας από τους πλέον διαδεδομένους τρόπους ασφάλειας εγκαταστάσεων, τόσο σε επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε σπίτια τα τελευταία χρόνια.

Τα συστήματα αυτά είναι πλήρως παραμετρικά χρησιμοποιώντας εξελιγμένο λογισμικό και μπορούν να εξυπηρετήσουν πλήθος εφαρμογών σε ότι αφορά την επιλεγμένη πρόσβαση σε χώρους. Οι επιλογές σε εξοπλισμό ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και περιλαμβάνουν λύσεις με αναγνώστες καρτών, πληκτρολόγια καθώς και οθόνες αφής με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Η BML SECURITY με πολύχρονη πείρα στην εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων μπορεί να σας εξασφαλίσει το είδος πρόσβασης και το επίπεδο ασφάλειας που εσείς επιθυμείτε σε κάθε χώρο της περιουσίας σας συνολικά ή και μεμονωμένα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία που επιζητάτε από ένα σύγχρονο σύστημα ελέγχου πρόσβασης.

Βιομετρικοί Αναγνώστες

Δυνατότητα αποθήκευσης 400 δακτυλικών αποτυπωμάτων. Γρήγορη και αξιοπιστη αναγνώριση χάρη στη σάρωση. σύγκριση με αποθηκευμένο πρότυπο και ταυτόχρονη μέτρηση της θερμικής εικόνας που παράγεται

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για το Προϊόν που σας ενδιαφέρει.

FacebookTwitterGoogle+Youtube+
FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed