Στις μέρες μας δεν υπάρχουν λίγες περιπτώσεις που όλοι μας θέλουμε να προστατέψουμε μικρά πολύτιμα αντικείμενα, κοσμήματα, χρήματα στην οικία μας ή ακόμα και έγγραφα αξίας, επιταγές στην επιχείρησή μας από επίδοξους διαρρήκτες.

Τα χρηματοκιβώτια που σας προτείνει η BML Security σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα αυτο. Κατασκευασμένα στα εργοστάσια των μεγαλύτερων οίκων στην Ευρώπη, και σε ποικιλία διαστάσεων σας παρέχουν την μέγιστη προστασία στα πολύτιμά σας αντικείμενα. Χωρισμένα σε 2 κατηγορίες, στα μη πιστοποιημένα και στα πιστοποιημένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας (GRADE1, GRADE2, GRADE3) βάσει Ευρωπαικής οδηγίας ΕΝ-50131, τα οποία μπορούν να ασφαλιστούν για το περιεχόμενο τους από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες και καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη έχετε στην κατοικία ή στην επιχείρηση σας.

Δείτε τις σειρές μας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει

Arrequi Stylo Series

Arrequi Stylo Series

Μοντέρνα σχεδίαση και οικονομική τιμή σ ένα χρηματοκιβώτιο. Κατάλληλο για δωμάτια ξενοδοχείων. Με ηλεκτρονικό συνδυασμό και κλειδί ανάγκης.

BML Arregui Supra Open

Arrequi Supra Series

Η πιο οικονομική επιλογή για οικιακούς χώρους και την φύλαξη αντικειμένων μέτριας αξίας. Κατασκευασμένα από ατσαλολαμαρίνα 3cm.

BML Arregui Forma Evolution Open

Arrequi Forma Series

Μια οικονομική επιλογή για οικιακούς χώρους και την φύλαξη αντικειμένων μέτριας αξίας. Κατασκευασμένα από ατσαλολαμαρίνα 5cm.

BML Arregui PlusC Open

Arrequi Plus Series

Συνδυασμός υψηλής αισθητικής και ασφάλειας σ ένα χρηματοκιβώτιο. Ιδανικό για οικιακούς χώρους και μικρές επιχειρήσεις.

Wertheim AG Series

Wertheim AG Series

Υψηλή Ποιότητα και Αντιδιαρρηκτική Αντοχή. Πιστοποιημένα Χρηματοκιβώτια για φύλαξη πολύτιμων αντικειμένων και εγγράφων.

Ενημερωθείτε για όλα τα μοντέλα των χρηματοκιβωτίων μέσα από το έντυπο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μελέτη του χώρου σας και αξιολόγηση των αναγκών σας.

Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input

Γνωρίστε τα επίπεδα ασφάλειας βάση της Ευρωπαϊκής οδηγίας ΕΝ-50131

GRADE 1

Χαμηλό επίπεδο ασφάλειας

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί σπιτιών από διαρρήκτες, με ελάχιστες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας, που χρησιμοποιούν εργαλεία ευρείας χρήσης.

GRADE 2

Μέτριο επίπεδο ασφάλειας.

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί σπιτιών από διαρρήκτες, με περιορισμένες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούν, εργαλεία ειδικής χρήσης.

GRADE 3

Μέτριο προς Υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί από διαρρήκτες, με εξοικείωση στα συστήματα ασφαλείας, που χρησιμοποιούν ευρέως φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.