Η BMLSECURITY είναι μια σύγχρονη εταιρεία με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της ασφάλειας, που επενδύει στην έρευνα και την εξέλιξη των συστημάτων συναγερμού, έτσι ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

H εταιρία μας σχεδιάζει συστήματα ασφαλείας που τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας GRADE & CLASS (χαμηλού ή υψηλού κινδύνου), βάσει της Ευρωπαϊκής κοινοτικής οδηγίας EN-50131. Η εταιρία μας εγκαθιστά συστήματα συναγερμού, τα οποία κατασκευάζονται στα πιο μεγάλα και αξιόπιστα εργοστάσια στην Ευρώπη και τον Καναδά και παρέχονται με τις παραπάνω πιστοποιήσεις.

bml 198047186 Preview

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μελέτη του χώρου σας και αξιολόγηση των αναγκών σας.

Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input

Τι είναι το EN-50131 και τι είναι GRADE;

Το 50131 είναι μια Ευρωπαική οδηγία που σκοπό έχει την ενίσχυση της ασφάλειας του χώρου. Αποτελείται από 8 κεφάλαια που το κάθε ένα ασχολείται με το κάθε εξάρτημα του συστήματος ασφαλείας σας. (Γενικές απαιτήσεις συστήματος, Απαιτήσεις ανιχνευτών, εξοπλισμός ελέγχου και ενδείξεων, συσκευές προειδοποίησης, απαιτήσεις διασύνδεσης εξοπλισμού, τροφοδοτικά, οδηγίες εφαρμογής, συσκευές καπνού). H Ευρωπαική οδηγία 50131 ορίζει τα 4 επίπεδα ασφάλειας (GRADE) και τις 4 περιβαλλοντικές κλάσεις (CLASS) που πρέπει να πληρoί σε προυποθέσεις το σύστημα ασφαλείας.

Επίπεδα Ασφαλείας GRADE

GRADE 1

Χαμηλό επίπεδο
ασφάλειας

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί σπιτιών από διαρρήκτες, με ελάχιστες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας, που χρησιμοποιούν εργαλεία ευρείας χρήσης.

GRADE 2

Μέτριο επίπεδο
ασφάλειας.

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί σπιτιών από διαρρήκτες, με περιορισμένες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούν, εργαλεία ειδικής χρήσης.

GRADE 3

Μέτριο προς Υψηλό επίπεδο
ασφάλειας.

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί από διαρρήκτες, με εξοικείωση στα συστήματα ασφαλείας, που χρησιμοποιούν ευρέως φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

GRADE 4

Υψηλό επίπεδο
ασφάλειας.

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί από διαρρήκτες, με άρτιες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας, που κατέχουν πλήρη εξοπλισμό. Σ αυτή την περίπτωση η ασφάλεια υπερέχει από οποιαδήποτε άλλη διαδικασία στο χώρο.

Μελέτη του έργου

Μελέτη του έργου – Εγκατάσταση

1) Με το κάλεσμα του ενδιαφερομένου πελάτη κλείνεται ραντεβού στο χώρο που θέλουμε να ασφαλίσουμε, έπειτα καταγράφονται οι ανάγκες του πελάτη οι ιδιαιτερότητες του χώρου.

2) Στην συνέχεια γίνεται μελέτη*για το μέγιστο αποτέλεσμα της ασφάλειας του χώρου που θέλουμε να ασφαλίσουμε και κλείνεται νέο ραντεβού για την παράδοση της μελέτης και της οικονομοτεχνικής προσφοράς. Στην συνέχεια Γίνεται επίδειξη του συστήματος που προτείνουμε και αναλύουμε τον τρόπο λειτουργίας του. Έπειτα συμφωνούμε για την ημερομηνία εγκατάστασης.

3) Γίνεται εγκατάσταση **από ειδικευμένο Αδειούχο τεχνικό συνεργείο, και στην συνέχεια παραδίδονται φάκελος με τα πλήρη στοιχεία του συστήματος συνοδευόμενα από: εγγύηση 2 ετών έως και εφ’ όρου ζωής, ανάλογα με το είδος σύμβασης που υπογράφεται, όπως επίσης και αποδεικτικό γνησιότητας του συστήματος που πιστοποιεί την αυθεντικότητα και αξιοπιστία του στο πέρασμα των χρόνων, οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά και βιβλίο Service.

* Η μελέτη του έργου γίνεται από Αδειούχους Εξειδικευμένους Σύμβουλους Ηλεκτρονικούς-μηχανικούς, αναλύοντας τις ανάγκες σας, το βαθμό ασφάλειας, την αισθητική του χώρου και με την επιλογή των σωστών υλικών.

** Η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν ειδική άδεια εγκαταστάτη-τεχνικού από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Σύνδεση με 24ωρο κέντρο – Συντήρηση

4) Το σύστημα συναγερμού συνδέεται στο 24ωρο κέντρο μας λαμβάνοντας σήματα όλο το 24ωρο ενημερώνοντας τον πελάτη και την άμεσο δράση.

5) Έπειτα στα διαστήματα που ορίζει η μελέτη ενημερώνουμε τον πελάτη για την τακτική συντήρηση του συστήματος του.

Έτσι δεν απομακρυνόμαστε ποτέ από τον πελάτη μας είμαστε πάντα δίπλα του.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη υποστήριξη που παρέχει η BMLSECURITY στους πελάτες της, διαθέτοντας εξουσιοδοτημένο τεχνικό ασφαλείας 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο, όχι μόνο για τηλεφωνική εξυπηρέτηση αλλά και για άμεση επίσκεψη, κάνουν την επιλογή σας εύκολη σε σχέση με το που θα εμπιστευτείτε την δική σας ασφάλεια.

bml 234191811Preview

Κατοικίες

Για κατοικίες

Η προστασία της περιουσίας σας και η ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων όπως παιδιά και ηλικιωμένοι μας δημιουργεί την ανάγκη για τη σωστή επιλογή ενός συστήματος ασφαλείας. Η BMLSecurity προτείνει ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλειας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Εξοπλισμένα με πολλές λειτουργίες, και σε συνδυασμό με εξωτερική περιμετρική κάλυψη δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ασφαλείας της προσωπικής σας περιουσίας.

Για επαγγελματικούς χώρους

Σε χώρους όπως η επιχείρησή σας απαιτείται υπεύθυνη και αξιόπιστη επιλογή για ένα σύστημα ασφαλείας.
Η BML Security προτείνει ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού (made in Canada) για επαγγελματικούς χώρους, που παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια για εσάς και την επιχείρηση σας. Εξοπλισμένα με πολλές λειτουργίες, και σε συνδυασμό με τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ασφαλείας της προσωπικής σας περιουσίας.

Επαγγελματικοί χώροι