Τα συστήματα Θυροτηλεόρασης είναι η πιο απλή και βασική λειτουργία προστασίας που πρέπει να έχει κάθε κτίριο ή κατοικία. Σε μια τέτοια εγκατάσταση διακρίνουμε την «μπουτονιέρα εισόδου», το «κέντρο» και τα «εσωτερικά στοιχεία». Η μπουτονιέρα εισόδου αποτελείται από κάμερα, θυρομεγάφωνο και μπουτόν κλήσης. Σήματα κλήσης, ήχου και εικόνας αναλαμβάνουν τα καλώδια να δρομολογήσουν μέσω του κέντρου (τροφοδοτικό και διακλαδωτής) προς τα εσωτερικά στοιχεία τα οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μόνιτορ παρακολούθησης με δυνατότητα συνομιλίας με την μπουτονιέρα εισόδου.

Το σύστημα φαίνεται πολύ απλό σαν εγκατάσταση, και όμως, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε συνεχή εξέλιξη παρέχοντας πρόσθετες λειτουργίες στον τελικό χρήστη και μεγαλύτερες ευκολίες εγκατάστασης στον τεχνικό κόσμο.

Η εξέλιξη των συστημάτων θυροτηλεόρασης σε ψηφιακά, εκτός από την ευκολία στην εγκατάσταση έχει οδηγήσει τους κατασκευαστές στο να προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες για τον τελικό χρήστη. Όλες αυτές οι λειτουργίες για να εφαρμοσθούν με τα αναλογικά συστήματα θα απαιτούσαν πληθώρα καλωδίων, ενώ κάποιες από αυτές τις λειτουργίες θα ήταν ακόμη και αδύνατο να πραγματοποιηθούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μελέτη του χώρου σας και αξιολόγηση των αναγκών σας.

Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Συμβατικά συστήματα Θυροτηλεόρασης

Οικονομικές λύσεις στα συστήματα Θυροτηλεόρασης με πολλαπλές λειτουργίες σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική. Ιδανικά για κάθε σπίτι και πολυκατοικίες

Συμβατικά συστήματα Θυροτηλεόρασης

Συστήματα τεχνολογίας IP

Συστήματα τεχνολογίας IP

Κορυφαίος σχεδιασμός, πλήρης απομακρυσμένη διαχείριση και μεγαλύτερη ασφάλεια , τα συστήματα IP Θυροτηλεόρασης αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε είδους απαίτηση