Η εταιρεία μας είναι από τις ελάχιστες που διαθέτει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπως είναι και η μοναδική που διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες μελέτης-εγκατάστασης των συστημάτων που προσφέρει στους πελάτες της. Επίσης είναι πιστοποιημένη από τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής συστημάτων ασφαλείας του εξωτερικού και συνεργάτης της Paradox Hellas εδώ και αρκετά χρόνια στο τμήμα R & D των προϊόντων της. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων ασφαλείας και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

external 0000

Έκθεση προϊόντων

Έκθεση προϊόντων

Όλα τα νέα προΪόντα και οι τελευταίες τεχνολογίες σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε χώρους 450 m2 και παρέχει ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, όπου αναρτούνται και εκθέτονται σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία όλα τα συστήματα και τις εφαρμογές που προτείνουμε στους πελάτες μας ,από ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού, συστήματα πυρανίχνευσης, συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης εικόνας και ήχου, καθώς επίσης χρηματοκιβώτια και αυτοματισμούς οικιών και επιχειρήσεων.

Τμήμα Μελετών

Η εταιρεία μας , είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο των Συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει Τμήμα Μελετών από μηχανολόγους μηχανικούς του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για τον τεχνικό έλεγχο και τη σωστή μελέτη/πρόταση ενός συστήματος ασφαλείας για το χώρο σας.

Εξειδικευμένοι και αδειοδοτημένοι μηχανολόγοι της εταιρίας μας, έρχονται στο χώρο σας και πραγματοποιούν πιστοποιημένη τεχνική μελέτη για το προτεινόμενο σύστημα ασφαλείας αξιολογώντας τις ανάγκες του χώρου, τις επιθυμίες, αλλά και την αισθητική του χώρου

Τμήμα Μελετών

Τμήμα Ψηφιακής Απεικόνισης

Τμήμα Ψηφιακής Απεικόνισης

Το σύστημα ασφαλείας σας , αποτυπωμένο σε σχέδια και εικόνες μέσα από το εξειδικευμένο τμήμα της BML Security

Επενδύοντας στην εξέλιξη και την τεχνολογία, η εταιρεία μας δημιούργησε το Τμήμα Ψηφιακής Απεικόνισης , όπου εξειδικευμένοι γραφίστες αποτυπώνουν σε σχέδια/μακέτες το σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει στο χώρο σας και την εμβέλεια κάλυψης του κάθε αισθητηρίου. Επίσης το Τμήμα Ψηφιακής Απεικόνισης, δημιουργεί όλα τα απαραίτητα σχέδια που απαιτούνται από ασφαλιστικές εταιρίες για την κάλυψη του χώρου σας από τα συμβόλαια τους.

Τμήμα Τεχνικών Δοκιμών και Ελέγχου

Δοκιμάζουμε όλα τα νέα προϊόντα πριν τα προτείνουμε για την ασφάλεια του χώρου σας

Στη BML Security το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Τεχνικών Δοκιμών & Ελέγχου, το οποίο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας δοκιμάζουμε και ελέγχουμε όλα τα νέα προϊόντα και τις εφαρμογές των συστημάτων πριν σας τα προτείνουμε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα προϊόντα και οι εφαρμογές που σας προτείνουμε να είναι δοκιμασμένες και ελεγμένες και όχι να πειραματιζόμαστε στο δικό σας χώρο.

Τμήμα Τεχνικών Δοκιμών και Ελέγχου

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο είμαστε δίπλα σε οποιαδήποτε απορία και στην επίλυση τυχόν προβλημάτων του συστήματος σας

Στόλος πλήρως εξοπλισμένων κινητών συνεργείων και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, βρίσκονται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, για την άμεση τεχνική κάλυψη σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο σύστημα σας, καθώς επίσης να λύσει και οποιαδήποτε απορία σας όσον αφορά τη λειτουργία του.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Τηλεφωνική υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση απο τεχνικούς σε καθημερινή βάση

Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών λειτουργεί καθημερινά με στόχο να λύσει οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας σας, την καταγραφή και την άμεση προώθηση ενός τεχνικού προβλήματος, την ενημέρωση σας σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε καθώς επίσης και οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συνδρομή σας στο Κέντρο Λήψης Σημάτων ή το λαγαριασμό σας.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Βρείτε μας εδώ