Κάμερες ασφαλείας

Κάμερες Ασφαλείας – Συστήματα Παρακολούθησης BML Security

Τα συστήματα παρακολούθησης, καταγραφής και απομακρυσμένης μετάδοσης αποτελούν έναν από τους τρόπους επιτήρησης χώρων μέσω ενός κυκλώματος τηλεόρασης CCTV, η χρήση των οποίων είναι συνεχώς αυξανόμενη. Οι κάμερες ασφαλείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του συστήματος ασφαλείας.

Οι νέες τεχνολογίες στο CCTV δίνουν την δυνατότητα τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης εικόνας, ήχου και δεδομένων με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή γεγονότων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής. Δημιουργούν προϋποθέσεις διασύνδεσης με το σύστημα ασφαλείας που μπορεί να φτάσει να λειτουργεί ως ενιαίο σύστημα, ώστε να δίνουν συναγερμό κατά την παρουσία συμβάντος και με το σύστημα επικοινωνίας για την άμεση ειδοποίηση ή την απομακρυσμένη παρακολούθηση.

Η ανάγκη για προστασία και επιτήρηση σε κάθε χώρο έχει καταστήσει τα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης πλέον αναγκαία. Η BML Security καλύπτει ολόκληρο το φάσμα απαιτήσεων και είμαστε σε θέση να εξοπλίσουμε με Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV) οικίες, καταστήματα, μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καθώς και χώρους όπως πρατήρια πώλησης καυσίμων, χώροι στάθμευσης κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για το Προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Κάμερες Ασφαλείας & Συστήματα Παρακολούθησης: Για να βλέπετε τα πάντα και παντού

Στον κατάλογο της BML Security, υπάρχει ευρεία ποικιλία από κάμερες ασφαλείας, ικανή να καλύψει απλές και οικονομικές εφαρμογές μέχρι πολύπλοκες και υψηλών απαιτήσεων.
Διατίθενται κάμερες ασφαλείας:
Speed Dome
Αδιάβροχες Day/Night Εξωτερικού χώρου
Dome και Κορμού
Bullet.
Οι κάμερες ασφαλείας φέρουν θερμαντικά στοιχεία, Υπέρυθρα LED, Αντικεραυνική προστασία, Varifocal φακούς. Επίσης υπάρχει ποικιλία σε επιλογή IP καμερών, από H.265 & H.264 σε αναλύσεις μέχρι και 5Mpixel, που προσφέρουν ανώτερο επίπεδο λόγου τιμής/απόδοσης με υψηλή ποιότητα εικόνας από ό, τι οι συμβατικές κάμερες.
Hand with SIM card
Hand with SIM card

Κάμερες Bullet IR …κάντε αισθητή σε όλους τη δυναμική του σπιτιού σας

Αποτρέψτε κάθε πιθανό κίνδυνο, με τις ειδικές κάμερες ασφαλείας Bullet IR που τοποθετούνται στην είσοδο του σπιτιού σας.

Κάμερες Dome…τα κρατούν όλα υπό έλεγχο, όταν λείπετε!

Αποτρέψτε κάθε πιθανό κίνδυνο, με τις ειδικές κάμερες ασφαλείας Bullet IR που τοποθετούνται στην είσοδο του σπιτιού σας.

Ελέγξτε το σπίτι σας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι Dome κάμερες προσφέρουν μεγάλη υπέρυθρη ενέργεια, με λεπτομερή απεικόνιση από τους ευρυγώνιους φακούς τους.

Hand with SIM card
DARK_ROOM_01_FORWEB

Γνωρίστε τη νέα υπηρεσία μας: Watch Now για τα συστήματα CCTV

Μετά από χρόνια εμπειρίας στα συστήματα παρακολούθησης, η εταιρεία μας επένδυσε στην έρευνα και στην εξέλιξη, αξιοποιώντας υπηρεσίες που έφεραν σαν αποτέλεσμα την υπηρεσία Watch Now.
Μέσα από μία νέα πλατφόρμα διαχείρισης συσκευών CCTV, ο κάθε χρήστης μπορεί να live video ενώ έχει τη δυνατότητα να κάνει απομακρυσμένη λήψη ή να αποθηκεύσει τα αρχεία που τον ενδιαφέρουν. Και όλα αυτά; Από όποια εφαρμογή θέλετε: Smartphones, Tablet, PC, με υποστήριξη και στην ελληνική γλώσσα!
Αναμφισβήτητα οι κάμερες ασφαλείας εξελίσσονται ραγδαία και μαζί τους και εμείς, κάνοντας το καλύτερο για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε.
Δείτε τις νέες ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα παρακολούθησης που σας προτείνει η BML Security και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Οικονομικές λύσεις στα συστήματα παρακολούθησης που συνδυάζουν υψηλή ανάλυση σε χαμηλές τιμές και απομακρυσμένο έλεγχο από όπου και να βρίσκεστε. Ιδανικά για κατοικίες

cctv image 005
cctv image 006

Premium λύσεις στα συστήματα παρακολούθησης που συνδυάζουν υψηλή ανάλυση, ευκρίνεια εικόνας , προηγμένες λειτουργίες και απομακρυσμένο έλεγχο από όπου και να βρίσκεστε

Επαγγελματικές λύσεις στα συστήματα παρακολούθησης με κορυφαία ανάλυση, υψηλή ευκρίνεια εικόνας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, πολλαπλές λειτουργίες και απομακρυσμένο έλεγχο από όπου και να βρίσκεστε

cctv image 007
cctv image 008

Κάμερες ασφαλείας υψηλής ανάλυση και IP τεχνολογίας

Νέες επαγγελματικές λύσεις IP καμερών με μοναδικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις αναλογικές λύσεις.

cctv image 009
FacebookTwitterGoogle+Youtube+
FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed