Συστήματα συναγερμού

Συστήματα Συναγερμού - Συναγερμοί Σπιτιών

Η BMLSECURITY είναι μια σύγχρονη εταιρεία με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της ασφάλειας, που επενδύει στην έρευνα και την εξέλιξη των συστημάτων συναγερμού, έτσι ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

H εταιρία μας σχεδιάζει συστήματα ασφαλείας που τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας GRADE & CLASS (χαμηλού ή υψηλού κινδύνου), βάσει της Ευρωπαϊκής κοινοτικής οδηγίας EN-50131. Η εταιρία μας εγκαθιστά συστήματα συναγερμού, τα οποία κατασκευάζονται στα πιο μεγάλα και αξιόπιστα εργοστάσια στην Ευρώπη και τον Καναδά και παρέχονται με τις παραπάνω πιστοποιήσεις.

alarm 103

Κράτα το

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μελέτη του χώρου σας και αξιολόγηση των αναγκών σας.

Τι είναι το EN-50131 και τι είναι GRADE;

Το 50131 είναι μια Ευρωπαική οδηγία που σκοπό έχει την ενίσχυση της ασφάλειας του χώρου. Αποτελείται από 8 κεφάλαια που το κάθε ένα ασχολείται με το κάθε εξάρτημα του συστήματος ασφαλείας σας. (Γενικές απαιτήσεις συστήματος, Απαιτήσεις ανιχνευτών, εξοπλισμός ελέγχου και ενδείξεων, συσκευές προειδοποίησης, απαιτήσεις διασύνδεσης εξοπλισμού, τροφοδοτικά, οδηγίες εφαρμογής, συσκευές καπνού). H Ευρωπαική οδηγία 50131 ορίζει τα 4 επίπεδα ασφάλειας (GRADE) και τις 4 περιβαλλοντικές κλάσεις (CLASS) που πρέπει να πληρoί σε προυποθέσεις το σύστημα ασφαλείας.

bml_grade_photo
GRADE 1

Χαμηλό επίπεδο ασφάλειας

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί σπιτιών από διαρρήκτες, με ελάχιστες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας, που χρησιμοποιούν εργαλεία ευρείας χρήσης.

GRADE 2

Μέτριο επίπεδο ασφάλειας.

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί σπιτιών από διαρρήκτες, με περιορισμένες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούν, εργαλεία ειδικής χρήσης.

GRADE 3

Μέτριο προς Υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί από διαρρήκτες, με εξοικείωση στα συστήματα ασφαλείας, που χρησιμοποιούν ευρέως φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

GRADE 4

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Αφορά προστασία που προσφέρουν οι συναγερμοί από διαρρήκτες, με άρτιες γνώσεις στα συστήματα ασφαλείας, που κατέχουν πλήρη εξοπλισμό. Σ αυτή την περίπτωση η ασφάλεια υπερέχει από οποιαδήποτε άλλη διαδικασία στο χώρο.

katopsi_prooptiko1

Μελέτη του έργου – Εγκατάσταση

1) Με το κάλεσμα του ενδιαφερομένου πελάτη κλείνεται ραντεβού στο χώρο που θέλουμε να ασφαλίσουμε, έπειτα καταγράφονται οι ανάγκες του πελάτη οι ιδιαιτερότητες του χώρου.

2) Στην συνέχεια γίνεται μελέτη*για το μέγιστο αποτέλεσμα της ασφάλειας του χώρου που θέλουμε να ασφαλίσουμε και κλείνεται νέο ραντεβού για την παράδοση της μελέτης και της οικονομοτεχνικής προσφοράς. Στην συνέχεια Γίνεται επίδειξη του συστήματος που προτείνουμε και αναλύουμε τον τρόπο λειτουργίας του. Έπειτα συμφωνούμε για την ημερομηνία εγκατάστασης

3) Γίνεται εγκατάσταση **από ειδικευμένο Αδειούχο τεχνικό συνεργείο, και στην συνέχεια παραδίδονται φάκελος με τα πλήρη στοιχεία του συστήματος συνοδευόμενα από: εγγύηση 2 ετών έως και εφ’ όρου ζωής, ανάλογα με το είδος σύμβασης που υπογράφεται, όπως επίσης και αποδεικτικό γνησιότητας του συστήματος που πιστοποιεί την αυθεντικότητα και αξιοπιστία του στο πέρασμα των χρόνων, οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά και βιβλίο Service.

* Η μελέτη του έργου γίνεται από Αδειούχους Εξειδικευμένους Σύμβουλους Ηλεκτρονικούς-μηχανικούς, αναλύοντας τις ανάγκες σας, το βαθμό ασφάλειας, την αισθητική του χώρου και με την επιλογή των σωστών υλικών.

** Η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν ειδική άδεια εγκαταστάτη-τεχνικού από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Συνδεση με 24ωρο κέντρο – Συντήρηση

4) Το σύστημα συναγερμού συνδέεται στο 24ωρο κέντρο μας λαμβάνοντας σήματα όλο το 24ωρο ενημερώνοντας τον πελάτη και την άμεσο δράση.

5) Έπειτα στα διαστήματα που ορίζει η μελέτη ενημερώνουμε τον πελάτη για την τακτική συντήρηση του συστήματος του.

Έτσι δεν απομακρυνόμαστε ποτέ από τον πελάτη μας είμαστε πάντα δίπλα του.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη υποστήριξη που παρέχει η BMLSECURITY στους πελάτες της, διαθέτοντας εξουσιοδοτημένο τεχνικό ασφαλείας 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο, όχι μόνο για τηλεφωνική εξυπηρέτηση αλλά και για άμεση επίσκεψη, κάνουν την επιλογή σας εύκολη σε σχέση με το που θα εμπιστευτείτε την δική σας ασφάλεια.

bml_station_photo copy
bml_smoke01_photo

Για κατοικίες

Η προστασία της περιουσίας σας και η ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων όπως παιδιά και ηλικιωμένοι μας δημιουργεί την ανάγκη για τη σωστή επιλογή ενός συστήματος ασφαλείας. Η BMLSecurity προτείνει ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλειας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εξοπλισμένα με πολλές λειτουργίες, και σε συνδυασμό με εξωτερική περιμετρική κάλυψη δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ασφαλείας της προσωπικής σας περιουσίας

Για επαγγελματικούς χώρους

Σε χώρους όπως η επιχείρησή σας απαιτείται υπεύθυνη και αξιόπιστη επιλογή για ένα σύστημα ασφαλείας.
Η BML Security προτείνει ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού (made in Canada) για επαγγελματικούς χώρους, που παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια για εσάς και την επιχείρηση σας. Εξοπλισμένα με πολλές λειτουργίες, και σε συνδυασμό με τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ασφαλείας της προσωπικής σας περιουσίας

bml_smoke02_photo

Δείτε βίντεο

Κράτα το

Δείτε τα τελευταία έργα μας

20/12/17

Ασφάλεια & επίβλεψη σε ζαχαροπλαστείο στον Πειραιά

Σε ένα μοντέρνο χώρο στην περιοχή του Πειραιά , μπορείτε να απολαμβάνετε με ασφάλεια τις γλυκές απολαύσεις που δημιουργεί καθώς επίσης και τον υψηλής ποιότητας καφέ που παρέχει. Με ιστορία 60 ετών το κατάστημα Artion Sweet Senses δημιούργησε ένα χώρο υψηλής αισθητικής , την ασφάλεια και την επίβλεψη του οποίου ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία […]

FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Projects
06/05/17

Συστήματα ασφαλείας στο νέο κατάστημα οπτικών Φάσμα

Ένα νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας οπτικών Φάσμα , προστέθηκε στα μεγάλα έργα μας και άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τις προηγούμενες ημέρες στο κέντρο της Γλυφάδας Η εταιρεία μας, που φροντίζει για την ασφάλεια και προστασία των καταστημάτων Φάσμα τα τελευταία έτη , ολοκλήρωσε με πλήρη επιτυχία την τοποθέτηση  αντικλεπτικού συστήματος ασφαλείας […]

FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Projects
28/03/17

Μέγιστη ασφάλεια στους χώρους της IRC

Η ασφάλεια των χώρων της IRC στην Ελλάδα είναι υπόθεση της BML Security. Επτά μεγάλα έργα ολοκλήρωσε η εταιρεία μας το τελευταίο διάστημα εγκαθιστώντας συστήματα ασφαλείας και προστατεύοντας τους χώρους της IRC , της μεγαλύτερης μη κερδοσκοπικής οργάνωσης στο θέμα του προσφυγικού στην Ελλάδα.   Ποια είναι η IRC; Η International Rescue Committee (IRC) είναι […]

FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Projects

Κράτα το

Κράτα το

FacebookTwitterGoogle+Youtube+
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed