Χρήσιμες συμβουλές για όσους φύγετε το Πάσχα

Οι μέρες του Πάσχα πλησιάζουν και αρκετοί έχουμε προγραμματίσει την απόδρασή μας από την πόλη με σκοπό να περάσουμε όσο πιο ευχάριστα και ξένοιαστα γίνεται. Τι συμβαίνει όμως με τα σπίτια μας που αφήνουμε πίσω? Έχουμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία της περιουσίας μας? Οι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών ή ενοικιαστών, δρουν ανενόχλητοι πραγματοποιώντας τις κακόβουλες πράξεις τους .

Η BML Security φροντίζοντας όπως πάντα για την ασφάλεια σας , σας παρέχει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές με τις οποίες μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την περίπτωση να πέσετε θύμα διάρρηξης ή κλοπής την περίοδο των διακοπών σας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο κάποιες χρήσιμες συμβουλές για εσάς που θα λείψετε τις μέρες του Πάσχα από την πόλη.

Σημαντικά για όσους έχουν σύστημα συναγερμού

icon checkbox large blue Ενεργοποιούμε πάντα το σύστημα ακόμα κι αν απουσιάσουμε για μικρό χρονικό διάστημα

icon checkbox large blue Φροντίζουμε πάντα να έχει πραγματοποιηθεί η περιοδική του συντήρηση (service) αν δεν έχει γίνει στους χρόνους που μας ενημερώνει ο εγκαταστάτης, έτσι ώστε να μην έχουμε λειτουργικά προβλήματα.

icon checkbox large blue Όσοι έχουμε την δυνατότητα πραγματοποιούμε μία αναβάθμιση στο σύστημα συναγερμού προσθέτοντας αν δεν υπάρχουν, GPRS Module για την επικοινωνία του συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και εξωτερικά αισθητήρια όπου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πρόσβασης (πόρτες εισόδου , μπαλκόνια) για την περιμετρική κάλυψη του χώρου

BML Security…..φροντίζουμε για την ασφάλεια σας

Μη χάσετε το επόμενο μας άρθρο Χρήσιμες συμβουλές για όσους μένουν σπίτι την περίοδο των διακοπών , την Τρίτη 9 Απριλίου.

                   

Όλα τα χρήσιμα άρθρα και τις συμβουλές μας μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook , και τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube.

Τέλος , μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter και στη σελίδα μας στο Instagram αφήνοντας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας