Ασύρματη Επικοινωνία με το Κέντρο Λήψης μέσω GPRS/IoT Data

Η επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας με το κέντρο λήψης σημάτων βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στα επίγεια τηλεφωνικά δίκτυα και δυστυχώς αποτελεί τον πιο αδύναμο κρίκο στην αλυσίδα της ασφάλειας. Οι αλλαγές στο τοπίο των σταθερών επίγειων τηλεφωνικών γραμμών, η παράλληλη χρησιμοποίηση του internet μέσα από τις επίγειες γραμμές και η εξέλιξη των διαρρηκτών στον τρόπο δράσης τους, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να εισβάλουν σε έναν χώρο, αναζητούν τρόπους να παρακάμψουν τα συστήματα συναγερμού με ένα από τους συνηθέστερους να κόβουν την γραμμή του σταθερού τηλεφώνου, δημιούργησαν μια επιτακτική ανάγκη για αδιάλειπτη επικοινωνία των συστημάτων με το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Μπροστά σε αυτά τα δεδομένα, η BML Security σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους παρόχους επικοινωνιών στην Ελλάδα,  παρέχει προς τους πελάτες την Ασύρματη επικοινωνία των συστημάτων με το 24ωρο Κέντρο Λήψης μέσω των Υπηρεσιών GPRS & Data IoT Sim.  

Image

Τα οφέλη της Ασύρματης επικοινωνίας

Αδιάλειπτη 24ωρη Επικοινωνία
Ταχύτερη Αποστολή Δεδομένων
Αύξηση επιπέδου ασφαλείας
Image

Ασφάλεια σε κάθε ενδεχόμενο

Η επικοινωνία μέσω GPRS/Data IoT Internet χρησιμεύει ως κύριο κανάλι επικοινωνίας με τον κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων συναγερμού εξασφαλίζοντας ταχύτερη αποστολή δεδομένων σε σχέση με παλαιότερες τεχνολογίες (πχ. GSM).

Παρέχει δυνατότητα Polling (αποστολή σημάτων test ανά 5min – σε συνδυασμό με την υπηρεσία High Control) και συνεχή παρακολούθηση σταθερής τηλεφωνικής γραμμής. Στην περίπτωση διακοπής της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής (π.χ. ΟΤΕ), ενημερώνεται ο Κεντρικός Σταθμός Λήψεως Σημάτων συναγερμού για την απώλεια της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής.

Data IoT Sim πολλαπλών παρόχων

Η BML Security σε συνεργασία με κορυφαίους παρόχους στον χώρο των τηλεπικοινωνιών προτείνει και εγκαθιστά στα Module ή στις κεντρικές μονάδες των συστημάτων ασφαλείας που χρησιμοποιούν τεχνολογίες GPRS επικοινωνίας,  κάρτες Data IoT Sim που υποστηρίζουν και τους 3 μεγάλους παρόχους στην Ελλάδα (Cosmote, Nova, Vodafone)

Αναβαθμίστε το παλιό σύστημα ασφαλείας σας σε τεχνολογίες GPRS επικοινωνίας

Η BML Security με την τεχνογνωσία της στα συστήματα συναγερμού και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους συστημάτων ασφαλείας σας παρέχει τις πιο συμφέρουσες και ιδανικές επιλογές στην αναβάθμιση του παλιού σας συστήματος με την προσθήκη Module ή με την αντικατάσταση νέων προηγμένων συστημάτων που υποστηρίζουν GPRS τεχνολογίες και επικοινωνίες μέσω Data IoT Sim

Έλα στη BML Security και νιώσε ασφαλής
Image