Είναι γνωστό ότι η εξέλιξη στα συστήματα CCTV δημιούργησε την ανάγκη για πρόσθετες υπηρεσίες στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης. Η BML Security, επενδύοντας στην έρευνα και την εξέλιξη των συστημάτων CCTV, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες , προχώρησε σε αναβάθμιση των υπηρεσιών της, έτσι ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες της και ένα σύνολο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, για το οποίο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε.

Μέχρι στιγμής, για να μπορείτε να έχετε εποπτεία των καμερών σας από smart phones/tablet/pc, απαιτείται είτε STATIC IP από τον provider σας ( με μεγαλύτερο κόστος από την απλή σύνδεση), είτε φιλοξενία σε DNS SITE και νοικιάζοντας κάποιο HOST NAME. Το πρόβλημα με τα δωρεάν host name που υπήρχαν μέχρι τώρα, είναι ότι πολλές φορές το DNS SITE δεν παρακολουθούσε το host name σας, με συνέπεια να μην μπορείτε να παρακολουθείτε ON LINE τις κάμερες σας.

H εταιρία μας, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που δημιουργούσαν τα δωρεάν HOST NAME, επένδυσε και εγκατέστησε, servers φιλοξενίας HOST NAME, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, στα εγκατεστημένα συστήματα παρακολούθησης CCTV για την εξασφάλιση της αδιάλειπτης επικοινωνίας και επίβλεψης των καμερών ,καθώς επίσης και να παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο, δημιούργησε την υπηρεσία WatchNow για τα συστήματα CCTV.

 

watchnow button site

Κατεβάστε τους Γενικούς Όρους της Υπηρεσίας

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μελέτη του χώρου σας και αξιολόγηση των αναγκών σας.

Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input

Host Name

Host Name για αδιάλειπτη παρακολούθηση

Η υπηρεσία WatchNow προσφέρει για τα συστήματα καμερών-απομακρυσμένης παρακολούθησης HOST NAME φιλοξενούμενο από τους server της εταιρίας μας ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε με ασφάλεια τις κάμερες που σας έχουμε εγκαταστήσει μέσα από εφαρμογές των smart phones/tablet/pc.

Προσοχή με τα δωρεάν HostName!

Το πρόβλημα με τα δωρεάν host name που υπάρχουν μέχρι σήμερα, είναι ότι πολλές φορές το DNS SITE δεν παρακολουθεί το host name σας, με συνέπεια να μην μπορείτε να παρακολουθείτε ON LINE τις κάμερες σας όποτε εσείς επιθυμείτε. Επιπλέον, μέσω των Free DNS παρέχετε πρόσβαση σε τρίτους στο σύστημα σας, οι οποίοι δεν σας εγγυώνται καμία ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς επίσης δεν γνωρίζετε αν τα δεδομένα σας τα παρακολουθούν και άλλοι.

Κρυπτογράφηση Δεδομένων

Τα δωρεάν Host Name δεν σας παρείχαν καμία ασφάλεια στα δεδομένα σας , με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος διαρροής και το σύστημα σας να βρίσκεται ευάλωτο σε κακόβουλες ενέργειες. ( Υποκλοπή δεδομένων , αρχείων βίντεο) . Με την υπηρεσία Watchnow και την κρυπτογράφηση των δεδομένων απολαμβάνετε μέγιστη προστασία και ασφάλεια στα δεδομένα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Κρυπτογράφηση Δεδομένων

Έλεγχος των σκληρών δίσκων (HDD)

Έλεγχος των σκληρών δίσκων (HDD)

Η κατάσταση του σκληρού δίσκου είναι σημαντική για την καταγραφή και ορθή λειτουργία του συστήματος. Μέσα από την υπηρεσία WatchNow παρέχεται συνεχής έλεγχος καλής λειτουργείας των σκληρών δίσκων (HDD) του DVR και στην περίπτωση προβλήματος πραγματοποιείται άμεση ενημέρωση του πελάτη τηλεφωνικώς και μέσω email για την αποκατάσταση του.

WatchNow CCTV Control System

Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο

Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου η σύνδεσης internet για π.χ. πως θα κάνετε Playback,πως το video playback θα το σώσετε στον υπολογιστή σας, πως θα κατεβάσετε και πως θα ρυθμίζετε τις παραμέτρους ώστε να δείτε τις κάμερες σας σε ένα νέο smart phones/tablet/pc.
Αναβάθμιση των εφαρμογών παρακολούθησης με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως Remote Playback- Live video downloading-Playback video Downloading σε smart phones/tablet/pc.

Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη

Port Mapping στο Router

Port Mapping στο Router

Παραμετροποίηση και επαναρύθμιση του Router για Port Mapping σε περίπτωση Reset, αλλαγής του ή καταστροφής του, εύκολα και γρήγορα και δίχως να χρεώνεστε με περιττές χρεώσεις επισκέψεων των τεχνικών. (Απαιτείται εγκατεστημένο Team Viewer στον υπολογιστή σας).

Συνδεθείτε τώρα

Συνδέστε το σύστημα παρακολούθησης του χώρου σας στην υπηρεσία WatchNow και αποκτήστε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει και επιπλέον 10% έκπτωση στο κόστος επίσκεψης τεχνικού για πάντα και όποτε τον χρειαστείτε.

Για περισσότερα επικοινωνείστε τηλεφωνικώς στο
210. 3459781 ή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

10% Έκπτωση