Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης - Video Verification

Η Υπηρεσία Οπτικής ΕπιβεβαίωσηςVideo Verification συνδυάζει το σύστημα ασφαλείας του χώρου σας με το εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης (κάμερες ασφαλείας). Σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ένας συναγερμός, οι χειριστές στο  24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων μπορούν να δουν εικόνες από τις συνδεδεμένες κάμερες ασφαλείας και να διαπιστώσουν τι ενεργοποίησε τον συναγερμό και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με τις κρατικές αρχές, να επιβεβαιώσουν το συμβάν συναγερμού, καθώς επίσης να παρέχουν στις κρατικές αρχές κρίσιμες πληροφορίες από το σημείο. Αυτό επιτρέπει ταχύτερη και ακριβέστερη απόκριση σε περίπτωση πραγματικού συμβάντος .

Image
Image
Image
Image

Με την Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης μπορείτε να εξαλείψετε τις περιπτώσεις ψευδών συναγερμών και να αισθάνεστε πιο ασφαλείς γνωρίζοντας ότι οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων της BML Security είναι έτοιμοι να ενημερώσουν άμεσα και σωστά τις κρατικές αρχές εάν χτυπήσει ένας πραγματικός συναγερμός στο χώρο σας.

Image

Ταχύτερη & Ακριβέστερη απόκριση

Σενάριο Διάρρηξης: Ας υποθέσουμε ότι ένας εισβολέας εισβάλλει στο χώρο σας από τη μπαλκονόπορτα όταν δεν είστε σπίτι. Ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί, στέλνοντας ένα σήμα διάρρηξης στο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Τι γίνεται όμως αν, εκείνη τη στιγμή, δεν είστε σίγουροι αν είναι απλώς ένας ψευδής συναγερμός που προκαλείται ως συνήθως στο χώρο σας από το κατοικίδιο της οικογένειας που περπατά πολύ κοντά σε έναν αισθητήρα κίνησης;

Με την Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης, οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων της BML Security θα λάβουν μαζί με το σήμα διάρρηξης και την εικόνα από το σύστημα παρακολούθησης. Θα ελέγξουν γρήγορα τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας σας για να προσδιορίσουν την αιτία του συναγερμού. Μόλις επιβεβαιώσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα επικοινωνήσουν με την αστυνομία και θα περιγράψουν λεπτομερώς την κατάσταση χρησιμοποιώντας τη ροή της κάμερας ασφαλείας και έπειτα θα επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας για να σας ενημερώσουν για την κατάσταση.

Η  Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης – Video Verification προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, συμβάλλοντας στην προστασία της περιουσίας σας και της σωματικής σας ακεραιότητας.

Image

Τα Video Analytics στην Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης

H BML Security πρωτοπορεί στις Υπηρεσίες Κέντρου Λήψης ενσωματώνοντας τα Video Analytics στην Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης.

Εκμεταλευόμενοι τις λειτουργίες Video Analytics που διαθέτουν τα συστήματα παρακολούθησης με αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης σε συνδυασμό με το εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού του χώρου, το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας της BML Security παρέχει προς τους πελάτες κορυφαίες υπηρεσίες οπτικής επιβεβαίωσης συναγερμού που εξαλείφουν οποιοδήποτε ψευδοσυναγερμό και πιστοποιούν ένα συμβάν στο 100%

Λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Image
Image
Image
Image

Μείωση ψευδοσυναγερμών και ταχύτερη απόκριση σε κάθε σήμα συναγερμού

Ενεργοποίησε τώρα την υπηρεσία και μείνε ασφαλής για πάντα

Γρηγορότερη & Ακριβέστατη απόκριση

Μείωση ψευδών Συναγερμών

Αύξηση επιπέδου Ασφαλείας σε ένα χώρο

Η Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης κάνει τα συστήματα ασφαλείας σας πιο αποτελεσματικά. Τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία σε συνδυασμό με τη γνώση των χειριστών μας απλοποιούν σημαντικά τη διαχείριση των ψευδών συναγερμών ενώ σας βοηθούν να λαμβάνετε ταχύτερη απόκριση σε πραγματικά γεγονότα. Οι ψευδείς συναγερμοί όχι μόνο προκαλούν ταλαιπωρία για εσάς, αλλά σπαταλούν επίσης περιορισμένους πόρους των κρατικών αρχών.

Ένας συναγερμός που επαληθεύεται μέσω της Υπηρεσίας Οπτικής Επιβεβαίωσης τίθεται συχνά σε προτεραιότητα από τις κρατικές αρχές για ταχύτερη απόκριση.

Image

Η Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης στα συστήματα AJAX

Λήψη εικόνας ακόμα και σε απώλεια δικτύου internet στο χώρο

σε αντίθεση με τα κλασικά συστήματα παρακολούθησης το σύστημα συναγερμού AJAX με τους ανιχνευτές κίνησης Motion Cam σας παρέχει τη δυνατότητα να λαμβάνεται εικόνα του χώρου σε περίπτωση συμβάντος ακόμα και σε περίπτωση απώλειας ή διακοπής του σταθερού internet

Αποθήκευση εικόνας στο cloud

Για διατήρηση ακόμα και σε περιπτώσεις βανδαλισμού (κλοπή ή καταστροφή) του αισθητηρίου ή της συσκευής καταγραφής του συστήματος παρακολούθησης