Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με πολυετή παρουσία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και στελεχώνεται από άτομα με πολύχρονη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση.

Διαθέτει άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη με αριθμό αδείας 3015/39/60/2334-ε και Ευρωπαϊκές Πιστοποίησεις για την μελέτη, εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών στα συστήματα ασφαλείας

Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας διαθέτει επίσης σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αξιοπιστία προς τους πελάτες μας.Για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας τα τελευταία 5 χρόνια δημιουργήσαμε  το σλόγκαν open 24 hours και είμαστε κοντά στουςπελάτες μας και μετά την πώληση με διαθέσιμο τεχνικό ασφαλείας 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο όχι μόνο για τηλεφωνική εξυπηρέτηση αλλά και για την άμεση επίσκεψη τεχνικού.

Image
0
Οικιακοί Πελάτες
0
Επιχειρήσεις
0
Δημόσια Έργα

Οι υποδομές μας

Η BML Security διαθέτει προηγμένες κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές για την παροχή των υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Η έρευνα και η ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια οδήγησαν την BML Security στη δημιουργία ενός πλαισίου αδιάλειπτης λειτουργίας 24ώρες το 24ωρο καθώς και στην κατάρτιση ειδικού σχεδίου επιχειρισιακής συνέχειας σε περίπτωση καταστροφών

Γιατί να μας επιλέξετε

01

Άδεια Λειτουργίας

Διαθέτουμε άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία με αριθμό αδείας 3015/39/60/2334-ε.
02

Κτιριακές Εγκαταστάσεις & Υποδομές

Στις κτιριακές μας εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο Αττικής διαθέτουμε κατάλληλες υποδομές σε συνεχή τροφοδοσία και επικοινωνίες για την απρόσκοπτη λειτουργία μας όλο το 24ωρο
03

Πιστοποιήσεις ISO

Διαθέτουμε Πιστοποιήσεις ISO 9001:2015 για την Μελέτη, Εγκατάσταση και Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας και 27001:2013 για την Ασφάλεια Πληροφοριών και Δεδομένων, από τους μεγαλύτερους φορείς διαπίστευσης στην Ελλάδα και εφαρμόζουμε Ευρωπαικά πρότυπα και διαδικασίες βάσει EN 50131.
04

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Διαθέτουμε ειδικό Τμήμα και Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, εξασφαλίζοντας τις διαδικασίες για την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας και είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό 2016/679 γνωστού ως GDPR.
05

Στόλος Κινητών Συνεργείων

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο στόλο κινητών συνεργείων με εξειδικευμένο προσωπικό για την εξυπηρέτηση σας και τη σωστή εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας σας καθώς και οχήματα για την άμεση επέμβαση σε περίπτωση κινδύνου ή συμβάντος.
06

24ωρη τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, τηλεφωνικά ή μέσω internet ή επιτόπια όπου απαιτηθεί μέ 24ωρη γραμμή υποστήριξης Help Desk , 365 ημέρες το χρόνο .
07

Άρτια τεχνογνωσία

Διαθέτουμε άρτια τεχνογνωσία και είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες - μεταπωλητές των μεγαλύτερων κατασκευαστριών εταιριών στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.
08

Γνήσια Προιόντα

Χρησιμοποιούμε αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, και παρέχουμε υπηρεσίες μέγιστης ασφάλειας εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του συστήματος σας.

Που θα μας βρείτε

Η εταιρεία μας , διαθέτει την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη έκθεση live συστηματων ασφαλείας στις εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο , σε έναν ολοκληρωμένο χώρο επίδειξης σε συστήματα συναγερμού, συστήματα καταγραφής, παρακολούθησης και απομακρυσμένης μετάδοσης εικόνας και ήχου, αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνικής ομίχλης, συστήματα πυρανίχνευσης αλλά και συστήματα ελέγχου πρόσβασης.Η εταιρεία μας , διαθέτει την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη έκθεση live συστηματων ασφαλείας στις εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο , σε έναν ολοκληρωμένο χώρο επίδειξης σε συστήματα συναγερμού, συστήματα καταγραφής, παρακολούθησης και απομακρυσμένης μετάδοσης εικόνας και ήχου, αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνικής ομίχλης, συστήματα πυρανίχνευσης αλλά και συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Οργάνωση & Δομή για την εξυπηρέτηση σας

Image

Τμήμα Μελετών

Η εταιρεία μας , είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο των Συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει Τμήμα Μελετών από μηχανολόγους μηχανικούς του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για τον τεχνικό έλεγχο και τη σωστή μελέτη/πρόταση ενός συστήματος ασφαλείας για το χώρο σας.

Image

Τμήμα Ψηφιακής Απεικόνισης

Επενδύοντας στην εξέλιξη και την τεχνολογία, η εταιρεία μας δημιούργησε το Τμήμα Ψηφιακής Απεικόνισης , όπου εξειδικευμένοι γραφίστες αποτυπώνουν σε σχέδια/μακέτες το σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει στο χώρο σας, καθώς και όλα τα απαραίτητα σχέδια που απαιτούνται από ασφαλιστικές εταιρίες για την κάλυψη του χώρου σας από τα συμβόλαια τους.

Image

Τμήμα Τεχνικών Δοκιμών

Στη BML Security το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Τεχνικών Δοκιμών & Ελέγχου, δοκιμάζει και ελέγχει όλα τα νέα προϊόντα και τις εφαρμογές των συστημάτων πριν σας τα προτείνουμε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα προϊόντα και οι εφαρμογές που σας προτείνουμε να είναι δοκιμασμένες και ελεγμένες και όχι να πειραματιζόμαστε στο δικό σας χώρο.

Image

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Στόλος πλήρως εξοπλισμένων κινητών συνεργείων και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, βρίσκονται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, για την άμεση τεχνική κάλυψη σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο σύστημα σας, καθώς επίσης να λύσει και οποιαδήποτε απορία σας όσον αφορά τη λειτουργία του.

Image

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών λειτουργεί καθημερινά με στόχο να λύσει οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας σας, την καταγραφή και την άμεση προώθηση ενός τεχνικού προβλήματος, την ενημέρωση σας σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε καθώς επίσης και οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συνδρομή σας στο Κέντρο Λήψης Σημάτων ή το λαγαριασμό σας.

Image

Τμήμα Προστασίας Δεδομένων

Δίνοντας μεγάλη σημασία στη διαφύλαξη των δεδομένων σας καθώς και του απορρήτου, δημιουργήσαμε το Τμήμα Προστασίας Δεδομένων με Διαπιστευμένο DPO για την ασφάλεια των δεδομένων σας και το απόρρητο των πληροφοριών σας

Image

Τι είπαν για εμάς

Για να δείτε περισσότερες κριτικές ή να κάνετε τη δική σας