Εμπειρία

Ποιότητα

Εξειδίκευση

Image

Υπηρεσίες Στατικής φύλαξης για κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο καθώς και προστασία προσώπων από ειδικά εκπαιδευμένους φύλακες.

Το προσωπικό φύλαξης της BML Security διαθέτει ειδική άδεια εργασίας που προβλέπεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, άδεια χρήσης στολής εγκεκριμένη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , καθώς και ειδικά διακριτικά σήματα της εταιρείας μας. Είναι εκπαιδευμένοι σε θέματα πυρόσβεσης, πρώτων βοηθειών και αυτοάμυνας από πιστοποιημένους εκπαιδευτές των Σωμάτων ασφαλείας.

Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους, είναι εξοπλισμένοι με τον απαραίτητο – επιθυμητό εξοπλισμό, (αλεξίσφαιρο γιλέκο, ασύρματο μπουτόν Άμεσης Βοήθειας, VHF, φακό, κλομπ, βιβλίο αναφορών και συμβάντων) και τυχαίνουν ειδικής εκπαίδευσης για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του κάθε επαγγελματικού ή οικιακού χώρου.

Φύλαξη και προστασία προσώπων με συνέπεια και απόλυτη εχεμύθεια.

Άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες σωματοφύλακες με άδεια εργασίας οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Το προσωπικό μας επιλέγεται για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Με διακριτική παρουσία, τον ακολουθεί σε κάθε του δραστηριότητα, σε όλες τις ώρες και ημέρες φύλαξης και φροντίζει για την ασφάλεια του κατά τη διάρκεια των συναντήσεων και των μετακινήσεων του.

Image
Image

Οι Υπηρεσίες Άμεσης Επέμβασης παρέχονται συνδυαστικά με το Κέντρο λήψης Σημάτων σε ένα φυλασσόμενο χώρο κατά τις βραδινές κυρίως ώρες

Στην περίπτωση που ληφθεί οποιοδήποτε σήμα κινδύνου από το σύστημα συναγερμού του χώρου , παράλληλα με την ενημέρωση των κρατικών αρχών (αστυνομία) , κατάλληλα εξοπλισμένα οχήματα καταφθάνουν και επεμβαίνουν άμεσα στον φυλασσόμενο χώρο αναφέροντας τα αποτελέσματα του ελέγχου που πραγματοποίησαν.

Εφόσον επιβεβαιωθεί παραβίαση του χώρου, το πλήρωμα του περιπολικού παραμένει και φυλάει τον χώρο μέχρι την άφιξη των υπευθύνων και της αστυνομίας

Οι Υπηρεσίες Περιπολικής Κάλυψης παρέχονται με κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας, περιπολικά οχήματα.

Ο Αρχιφύλακας και ο Επόπτης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον εκάστοτε φύλακα ενώ σε συνεργασία με τον Κέντρο Λήψης Σημάτων πραγματοποιούν πλήρεις προληπτικούς ελέγχους στους φυλασσόμενους χώρους με στόχο την ανίχνευση και την αντιμετώπιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καταστάσεων κινδύνου

Οι έλεγχοι καταγράφονται από ηλεκτρομαγνητικά σημεία ελέγχου τα οποία τοποθετούνται στον χώρο σας με δική μας επιβάρυνση. Στο τέλος κάθε μήνα λαμβάνετε αναλυτική μηχανογραφημένη κατάσταση με τους καταγεγραμμένους ελέγχους.

Image

Θέλω να μάθω περισσότερα

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.