Συστήματα Συναγερμού Ajax

Το σύστημα συναγερμού Ajax έχει όλα όσα χρειάζεστε για να προστατεύσετε τον χώρο σας. Ευαίσθητοι αισθητήρες παρακολουθούν την κίνηση στους εσωτερικούς χώρους ενώ το τελευταίας τεχνολογίας πανίσχυρο Ajax Hub αναλαμβάνει να τους συνδέσει με τον έξω κόσμο.

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων ασφαλείας είναι διαθέσιμη για να ενσωματωθεί στο «οικοσύστημα» του Ajax, ενισχύοντας την προστασία από κάθε κίνδυνο και σε κάθε χώρο

Το σύστημα συναγερμού Ajax χάρη στο Jeweller® συνδέει όλους τους ανιχνευτές και τις συσκευές σε απόσταση έως και 2.000 μέτρα από το Ajax Hub ενώ διενεργεί παλμικούς ελέγχους (ping) που ξεκινάνε από τα 12 δευτερόλεπτα, ώστε να επιβλέπει την κατάσταση του συστήματος.

Image

Λύσεις σε όλα τα προβλήματα

Image

Πρόβλημα σε διακοπή ρεύματος

Η εφεδρική μπαταρία επιτρέπει στο σύστημα να παραμένει λειτουργικό

Image

Πρόβλημα με το router ή το internet

Η εφεδρική μονάδα GSM θα σας ενημερώσει σε περίπτωση απώλειας δικτύου

Image

Πρόβλημα με τα αισθητήρια

Οι συχνοί παλμικοί έλεγχοι (ping) εξασφαλίζουν την άμεση ειδοποίησή σας όταν κάποια συσκευή σταματήσει να ανταποκρίνεται

Image

Πρόβλημα με ασύρματο δίκτυο

Σε περίπτωση αποτυχίας ενός καναλιού, οι ανιχνευτές θα επιλέξουν αυτόματα μια νέα συχνότητα χωρίς παρεμβολές

Διαχείριση του συστήματος από οπουδήποτε

Ένα οικοσύστημα που ενδυναμώνει τις δυνατότητες όλων των συσκευών Ajax. Χάρη στο Ajax Cloud, όλες οι λειτουργίες του συστήματος μπορούν να ρυθμιστούν με ακρίβεια. Χρειάζονται μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να σταλθεί συναγερμός από το Hub στον διακομιστή και μετά στον χρήστη και το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Το σύστημα μπορεί να παραμετροποιηθεί απομακρυσμένα με λίγα μόλις κλικ. Τέλος, κάθε νέα έκδοση firmware αυξάνει την λειτουργικότητα του συστήματος.

Προστασία χώρου από κάθε κίνδυνο

01

Παγίδευση ανοιγμάτων χώρου

02

Ανίχνευση κίνησης εσωτερικού χώρου

03

Ανίχνευση δόνησης & θραύσης κρυστάλλων

04

Προστασία από φωτιά

Image
05

Προστασία από πλημμύρα

06

Περιμετρική κάλυψη εξωτερικών χώρων

07

Όπλιση/Αφόπλιση μέσω τηλεχειρισμού

08

Όπλιση/Αφόπλιση μέσω εφαρμογής

Εύκολη απομακρυσμένη διαχείριση

Το Ajax είναι το αποτέλεσμα μιας εποχής που οι υπολογιστές γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκοι, αλλά η χρηστικότητά τους βελτιώνεται με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς.Το Ajax είναι το αποτέλεσμα μιας εποχής που οι υπολογιστές γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκοι, αλλά η χρηστικότητά τους βελτιώνεται με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς.


Η Ajax δημιούργησε ένα σύστημα συναγερμού που μπορεί εύκολα να παραμετροποιηθεί, να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί και να ελεγχθεί πολύ γρήγορα με τη χρήση μιας φορητής συσκευής όπως ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Image

Δημιουργήστε το δικό σας έξυπνο σπίτι

Δημιουργήσετε αυτοματισμούς μέσω των σεναρίων και μείνετε ήσυχοι γιατί το έξυπνο σπίτι σας δεν θα αφήσει τίποτα να το πλημμυρίσει, θα αντισταθεί στη φωτιά και θα “πολεμήσει” τους διαρρήκτες.

Image

Σενάριο όπλισης/αφόπλισης

Προγραμματίστε την ενέργεια μιας συσκευής αυτοματισμού κατά την όπλιση ή αφόπλιση του συστήματος ή κατά την ενεργοποίηση της λειτουργίας νυκτός

Image

Σενάριο με συναγερμό

Διαμορφώστε την απόκριση μιας συσκευής αυτοματισμού κατά τη διάρκεια συναγερμού μίας, περισσοτέρων ή ακόμα και όλων των συσκευών ασφαλείας

Image

Σενάριο με χρονοδιάγραμμα

Ορίστε μια προγραμματισμένη ενέργεια τόσο για μια συσκευή αυτοματισμού (Socket, WallSwitch, Relay) όσο και για μια ομάδα ή ολόκληρο το σύστημα ασφαλείας

Ανιχνευτές με νοημοσύνη

Ανίχνευση καπνού

Ανιχνευτές πυρκαγιάς με αισθητήρα θερμοκρασίας που καλυπτουν με ασφάλεια το χώρο σας 24 ώρες το 24ωρο και ειδοποιούν αμέσως για καπνό και απότομη αυξομείωση θερμοκρασίας.


Η ανίχνευση καπνού πραγματοποιείται μέσω κάμερας με φωτοηλεκτρικό αισθητήρα. Εάν δεν εκπέμπεται καπνός στο χώρο, ο πρόσθετος ανιχνευτής καταγράφει αύξηση θερμοκρασίας στο δωμάτιο.

Ανίχνευση πλημμύρας

Minimal ανιχνευτές πλημμύρας για κάθε χώρο.
Τοποθετούνται εύκολα σε κάθε σημείο, στο μπάνιο, στο νεροχύτη της κουζίνας, στο υπόγειο, στο χώρο του boiler, κάτω από το πλυντήριο και σας ενημερώνουν άμεσα σε περίπτωση ανίχνευσης νερού στο συγκεκριμένο σημείο από διαρροή.

Οι ανιχνευτές διαρροής LeaksProtect σε συνδυασμό με την ηλεκτρική βαλβίδα διακοπής WaterStop μπορούν να δημιουργήσουν ένα έξυπνο σύστημα πρόληψης διαρροών νερού για απομακρυσμένο ή αυτόματο έλεγχο παροχής νερού. 

Υπηρεσίες για μέγιστη ασφάλεια

Σε συνδυασμό με τη σύνδεσή τους στο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της BML Security, σας παρέχουν μία σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες ανεβάζοντας το επίπεδο ασφαλείας του χώρου σας καθώς και της σωματικής σας ακεραιότητας στο μέγιστο βαθμό

Υπηρεσία GPS Location

Λήψη σήματος κινδύνου ή απειλής και εντοπισμός τοποθεσίας μέσα από κινητές συσκευές Smartphone, Tablet κ.α.

Υπηρεσία Video Verification

Οπτική Επιβεβαίωση συναγερμού σε συνδυασμό με τα εγκατεστημένα MotionCam εσωτερικού ή και εξωτερικού χώρου