Χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια σας στο ταξίδι

Σας αρέσουν οι εκδρομές; Ταξιδεύετε συχνά είτε για δουλεία είτε για διακοπές; Τότε το θέμα της ασφάλειας στο ταξίδι , είναι σίγουρα κάτι που σας απασχολεί.

Σε όλους μας δίνετε η ευκαιρία λόγω της δουλειάς μας ή για να απολαύσουμε τις διακοπές μας , να πραγματοποιήσουμε ένα ταξίδι στην πανέμορφη χώρα μας είτε σε χώρα του εξωτερικού. Είναι και πολύ συχνό το φαινόμενο που παρατηρείται όμως κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού να καταγράφονται συμβάντα κλοπής από διάφορους επιτήδειους που από εκδρομείς μας μετατρέπουν σε θύματα κλοπής . Συνεπώς το θέμα της ασφάλειας στο ταξίδι είναι κάτι που μας απασχολεί όλους.

Στη BML Security, δίνουμε μεγάλη σημασία στη λέξη ασφάλεια γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένα συναίσθημα που θα πρέπει να κυριαρχεί παντού. Γι αυτό το λόγο σας παρέχουμε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές οι οποίες θα κάνουν το ταξίδι σας πιο σίγουρο και ασφαλές από περιπτώσεις κλοπής κι εσάς πιο χαρούμενους να το απολαύσετε.

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν όσοι ταξιδεύετε για μεγαλύτερη ασφάλεια.

icon checkbox large blueΜην αφήνετε ποτέ εκτεθειμένα τσάντα, πορτοφόλι, χρήματα, πιστωτικές κάρτες, κλειδιά μηχανής ή αυτοκινήτου, όπου κι αν βρίσκεστε.
icon checkbox large blueΜην αφήνετε ποτέ ασυνόδευτες τις αποσκευές σας, παρά μόνον όταν μπορείτε να τις ασφαλίσετε σε κάποιο χώρο υποδοχής.
icon checkbox large blueΣε περίπτωση μετακινήσεών σας με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μην έχετε μαζί σας μεγάλα χρηματικά ποσά.
icon checkbox large blueΝα πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας στα Μηχανήματα Ανάληψης Χρημάτων (ΑΤΜ) με μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα.
icon checkbox large blueΣτην περίπτωση που χρησιμοποιείτε δικό σας μεταφορικό μέσο (αυτοκίνητο ή μηχανή), μην αφήνετε πολύτιμα αντικείμενα σ' αυτό ή τοποθετήστε αυτά σε μη ορατό σημείο.
icon checkbox large blueΜην αφήνετε ποτέ τα κλειδιά της μηχανής ή του αυτοκινήτου σας επάνω σ' αυτά, ακόμη και εάν πρόκειται να λείψετε για ελάχιστο χρόνο.
icon checkbox large blueΝα φροντίζετε πάντοτε να παρκάρετε σε οδούς, εάν είναι δυνατόν καλά φωτιζόμενες τις νυκτερινές ώρες και ποτέ σε ερημικά μέρη. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάτε να ενεργοποιείτε το σύστημα συναγερμού στο αυτοκίνητο, εφόσον διαθέτετε.

Μην ξεχνάτε φεύγοντας από το σπίτι να έχετε λάβει ορισμένα μέτρα για την προστασία του χώρου σας. Για να δείτε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σας εφόσον θα ταξιδέψετε διαβάστε το προηγούμενο μας άρθρο Χρήσιμες συμβουλές για όσους φύγετε διακοπές.

BML Security….κύριος στόχος μας, η ασφάλεια σας