Συστήματα Παραγωγής Τεχνητής Ομίχλης

Ομίχλη Ασφαλείας

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία του χώρου σας μέχρι να έρθει η αστυνομία. Με την ενεργοποίηση του συναγερμού, ο χώρος γεμίζει σε δευτερόλεπτα με πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να μην έχει ορατότητα και να τρέπεται σε φυγή.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μελέτη του χώρου σας και αξιολόγηση των αναγκών σας.

Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input

Ασφάλεια και αισθητική

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε χώρο και σημείο δίχως να επηρεάζουν την αισθητική του χώρου σας, αυτόνομα ή και συμπληρωματικά στο υπάρχον σύστημα του συναγερμού σας, μεγιστοποιώντας το βαθμό ασφάλειας και προστασίας της οικίας ή της επιχείρησης σας.

Εντελώς αβλαβές για ανθρώπους & ζώα
Δεν κάνει ζημιά σε ηλεκτρικές συσκευές και υπολογιστές
Ο καπνός δεν αφήνει κατάλοιπα, είναι άοσμος και οικολογικός
Δεν ενεργοποιείται από λανθασμένους συναγερμούς
Εύκολη εγκατάσταση
Συνεργάζεται με όλους τους τύπους συναγερμών
Μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα, είναι εμφανίσιμο δεν χρειάζεται να κρυφτεί
Δυνατότητα πολαπλών ενεργοποιήσεων

Mηχανήματα ομίχλης PROTECT

Τοποθέτηση

Για κάθε χώρο....

Τα μηχανήματα ομίχλης της PROTECT είναι κατάλληλα για χώρους κάθε διάστασης και χρήσης. Με ένα μηχάνημα ομίχλης μπορείτε να προφυλάξετε κάθε χώρο, από ένα μικρό υπόγειο δωμάτιο ή ένα γραφείο μέχρι μία μεγάλη αποθήκη ή ένα ολόκληρο σούπερ μάρκετ. Οταν επιλέγετε ένα μηχάνημα ομίχλης το ερώτημα είναι πόσα δωμάτια και πόσα πολύτιμα αντικείμενα θέλετε να προστατέψετε, καθώς και πόσο γρήγορα θέλετε να γεμίσει ο χώρος με ομίχλη.

Για κάθε σημείο...

Όλα τα μηχανήματα καπνού ασφαλείας Protect μπορούν εύκολα και χωρίς περαιτέρω ρυθμίσεις να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση και γωνία - στον τοίχο ή το ταβάνι. Μπορεί να εγκατασταθεί πάνω από ψευδοροφές αφήνοντας ένα μικρό άνοιγμα για την εκτόνωση του καπνού στον προστατευόμενο χώρο. Έτσι διατηρούμε την αισθητική του χώρου χωρίς να περιορίζουμε τις δυνατότητες της μονάδας.

Κατασκευή

Το μηχάνημα καπνού είναι ένα προϊόν το οποίο κατασκευάζεται στη Δανία από την εταιρία Protect που έχει και την πατέντα.

Η Protect είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία η οποία εξειδικεύεται στα συστήματα προστασίας χώρου με χρήση καπνού. Δημιουργήθηκε με γνώμονα τον τρόπο δράσης των περισσότερων διαρρήξεων βάσει των στατιστικών της αστυνομίας. Διατίθεται εδώ και αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική με μεγάλη επιτυχία, σε περισσότερες από 30 χώρες.

Mηχάνημα καπνού

Παραγωγή καπνού

Ακίνδυνο και απόλυτα ασφαλές

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του καπνού είναι από νερό και γλυκόλη. Ο καπνός είναι άοσμος και οικολογικός, δεν προξενεί κανένα πρόβλημα στην υγεία ( έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί εργαστηριακά ότι είναι απόλυτα ασφαλής και δεν προκαλεί βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό) και πάνω απ’ όλα είναι πλήρως εξατμιζόμενος, χωρίς να αφήνει ίχνη και κατάλοιπα.

Πιστοποίηση και εγγύηση

Τα μηχανήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης είναι πιστοποιημένα και πληρούν όλες τις ισχύουσες νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία ασφάλειας ομίχλης (EN-50131-8) κι είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. Παρέχουν 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με κατασκευή και συναρμολόγηση στη Δανία.

Πιστοποίηση και εγγύηση

Γνωρίστε τα μηχανήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης

Βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Xtratus

Xtratus

Το οικονομικότερο μηχάνημα καπνού της αγοράς

QUMULUS

QUMULUS

Ιδανικό για κατοικίες, περίπτερα και δωμάτια

600i

600i

Ιδανικό για κατοικίες , και μικρές επιχειρήσεις

1100i

1100i

Ιδανικό για κοσμηματοπωλεία, φαρμακεία, πρατήρια

2200i

2200i

Ιδανικό για αποθήκες , supermarkets και μεγάλες επιχειρήσεις

Συνδυάστε το

Συνδυάστε το μηχάνημα παραγωγής τεχνητής ομίχλης με τα παρακάτω και απολαύστε μέγιστη ασφάλεια

Security Strobe

Security Strobe

Ο Στροβοσκοπικός Προβολέας ασκεί επιπλέον πίεση στους διαρρήκτες εκπέμποντας το ενοχλητικό φλας που αναβοσβήνει, αποτρεπτικό ακόμα και για ένα επαγγελματία διαρρήκτη.

Security Sounder

Security Sounder

Η Σειρήνα ασφαλείας εκπέμπει έναν αφόρητο, αλλά αβλαβή ήχο που ενοχλεί υπερβολικά και αναγκάζει τον διαρρήκτη να τραπεί σε φυγή.