Συστήματα Θυροτηλεόρασης IP series

Η νέα σειρά Συστημάτων Θυροτηλεόρασης IP προσφέρει ποικιλομορφία λύσεων, υψηλό design, μοναδικά χαρακτηριστικά καθώς και ευκολία χρήσης. Είναι ιδανική λύση για μονοκατοικίες, βίλλες, πολυκατοικίες, γραφεία, επιχειρήσεις, συγκροτήματα κτιρίων, κ.λπ

Στα Συστήματα Θυροτηλεόρασης IP, διαχείριση του έλεγχου πρόσβασης γίνεται μέσα από μενού, το όλο σύστημα μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα συναγερμού σας ή CCTV σας, βελτιώνοντας την ασφάλεια της οικείας σας, ενώ εφαρμογές για διαχείριση μέσω κινητών τηλεφώνων, tablet ή PC, κάνουν την όλη διαχείριση ακόμη πιο φιλική. Επιπλέον με τη χρήση δύο ή περισσότερων θυροτηλεοράσεων στο εσωτερικό μίας οικίας, επιτυγχάνεται η ενδοεπικοινωνία των χρηστών από διαφορετικά δωμάτια

Image

Προηγμένα Χαρακτηριστικά

Image

Κάμερα 2Mpixels Fish eye wide

Image

Υποδοχή κάρτας microSD

Image

Ενσωματωμένο Acces Control

Image

Απομακρυσμένη Διαχείριση

Image

Ενσωματωμένο WiFi

Image

Σύνδεση στο σύστημα καταγραφής

Image

MODULAR IP VIDEO INTERCOM 2CABLE

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το σύστημα σας

Όλα τα πλεονεκτήματα της IP τεχνολογίας και σε σύστημα 2 καλωδίων για να αναβαθμίσετε τα παλαιού τύπου συστήματα θυροτηλεόρασης.

  • με κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στην κάμερα 2Mpixels fisheye
  • με υψηλή ποιότητα ήχου ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα
  • με επιπρόσθετες δυνατότητες Access Control και CCTV
  • με πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο από κινητό Smartphone ή Tablet

Δείτε Live τα νέα Συστήματα Θυροτηλεόρασης IP τεχνολογίας

Η BML Security  διαθέτει τη μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων Θυροτηλεόρασης IP τεχνολογίας σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία στις εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο Αττικής.

Επισκευθείτε την έκθεσή μας έτσι ώστε να δείτε από κοντά τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες των IP συστημάτων Θυροτηλεόρασης καθώς επίσης για να ενημερωθείτε για τη σωστή κάλυψη του χώρου σας

Image

Κορυφαία σχεδίαση και αισθητική

Τα νέα συστήματα IP θυροτηλεοράσεων αποτελούνται από εσωτερικά μόνιτορ, εξωτερικές μπουτονιέρες και εφαρμογές (για Η/Υ και smartphone), οι οποίες επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη την απομακρυσμένη πρόσβαση.

Πιο συγκεκριμένα, τα μόνιτορ διαθέτουν έγχρωμες TFT οθόνες αφής, πληθώρα ενδείξεων στην πρόσοψή τους, ενσωματωμένες κάμερες υψηλής ευκρίνειας και μενού ρυθμίσεων για τη διαχείριση τους, καθώς και τη διαχείριση της εικόνας που λαμβάνουν από τις μπουτονιέρες ή από τις κάμερες. Επίσης οι εξωτερικές μπουτονιέρες, διαθέτουν έγχρωμη κάμερα, ενσωματώνουν τεχνολογίες access control (π.χ. αναγνώστη καρτών ή δακτυλικών αποτυπωμάτων) και η κατασκευή τους, τους επιτρέπει να λειτουργούν κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Πλήρη Απομακρυσμένη Διαχείριση

Τα συστήματα IP θυροτηλεόρασης της BML Security μπορούν να διαχειριστούν πλήρως απομακρυσμένα. Με την δυνατότητα αυτή ο χρήστης μπορεί:

01

να λαμβάνει push notifications σε πραγματικό χρόνο όταν κάποιος χτυπά το κουδούνι της πόρτας

02

να έχει αμφίδρομη επικοινωνία βίντεο και ήχου

Image
03

να ανοίγει την πόρτα από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet του

04

να διαχειρίζετε το σύστημα παρακολούθησης από την ίδια εφαρμογή

με εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών + άμεση τεχνική υποστήριξη

Όλα τα συστήματα Θυροτηλεόρασης καλύπτονται από εργοστασιακή γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας δύο (2) ετών
Η μεγαλύτερη εμπιστοσύνη εξασφαλίζεται από την πολιτική της εταιρίας να χρησιμοποιεί υλικά των μεγαλυτέρων κατασκευαστών στον κόσμο, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας και με μία καινοτόμο λειτουργία την ύπαρξη τεχνικού ασφαλείας 24 ώρες το 24 ωρο, για την άψογη εξυπηρέτηση σας.

Ζητήστε Προσφορά

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία.