Ταχύτητα, συμπίεση και υψηλή ευκρίνεια εικόνας

Νέες επαγγελματικές λύσεις IP καμερών με μοναδικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις αναλογικές λύσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κορυφαία συμπίεση βίντεο Η.265+
Πλήρης σειρά μοντέλων με αναλύσεις 2MP, 3MP, 5MP & 8MP (4K - Ultra High Definition) και υψηλότερα frame rates.
Περισσότερα VCA analytics: line crossing / intrusion / unattended baggage / object removal / face detection.
True WDR 120dB, 3D DNR, BLC.
Τεχνολογία DarkFighter στις κάμερες 2MP & 3MP για έγχρωμη εικόνα, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.
Εξελιγμένος υπέρυθρος φωτισμός EXIR 2.0.
Ηλεκτρομηχ. φίλτρο υπερύθρων (ICR-True Day/Night).
Shutter Speed 1/3s ~ 1/100.000s.
Εναλλαγή λειτουργίας Day/Night: Auto/Scheduled/ ενεργοποίηση μέσω εισόδου alarm στις εκδόσεις (-S).
Rotate mode, ρυθμιζόμενο brightness / contrast / saturation / sharpness.
Video bit rate: 32 Kbps ~ 16 Mbps.
Συμπίεση video: Η.265+ / Η.265 (main profile) / H.264+ / H.264 (main και high profile) / MJPEG (sub stream).
Υποδοχή κάρτας flash Micro SD/SDHC/SDXC ως 128GB, για τοπική καταγραφή video και λειτουργία ANR(Automatic Network Replenishment).

Κορυφαία συμπίεση βίντεο Η.265+

Κορυφαία συμπίεση βίντεο Η.265+, έως 80% αποδοτικότερη από το Η.264 και 50% από το H.265, για ταχύτερη ως 5 φορές αποστολή στο δίκτυο (εξαιρετικά χρήσιμο στην Ελλάδα που έχουμε αργό Internet) και ως 5 φορές χαμηλότερες απαιτήσεις αποθήκευσης σε σκληρούς δίσκους.

Ξεπερνώντας τα όρια της ανάλυσης

Πλήρης σειρά μοντέλων με αναλύσεις 2MP, 3MP, 5MP & 8MP (4K – Ultra High Definition) και υψηλότερα frame rates.

Dark Fighter

Τεχνολογία DarkFighter στις κάμερες για έγχρωμη εικόνα, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Μετατρέψτε τη νύχτα σε μέρα

3D DNR (Ψηφιακή Μείωση Θορύβου)

Ένα σύνηθες πρόβλημα στη λήψη εικόνας βίντεο από μία κάμερα επιτήρησης είναι ο θόρυβος. Υπάρχει ένα μεγάλο φάσμα γενεσιουργών αιτιών θορύβου, όπως το διάχυτο φως, ο ενδογενής θόρυβος που δημιουργείται από το κύκλωμα επεξεργασίας εικόνας, ο χαμηλός φωτισμός, κ.λπ. Το DNR χρησιμοποιεί κατά την επεξεργασία βίντεο έναν αλγόριθμο που αρχικά εντοπίζει ποια σήματα είναι προϊόν θορύβου και στη συνέχεια τα εξαφανίζει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την λήψη πιο καθαρής εικόνας, ειδικότερα σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού. Οι επαγγελματικές λύσεις της BML Security αποτελούνται από κάμερες ασφαλείας με λειτουργία 3D DNR (Ψηφιακή μείωση θορύβου 3ών διαστάσεων)

WDR (Wide Dynamic Range)

Η ρύθμιση WDR χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις, όπου η εικόνα επιτήρησης που θέλουμε να λάβουμε περιέχει ταυτόχρονα μεγάλες και έντονες διαφορές στα επίπεδα φωτισμού. Για παράδειγμα εάν μια απλή κάμερα (χωρίς WDR) επιτηρεί ένα γραφείο με σχετικά χαμηλά επίπεδα φωτισμού και στο ίδιο πλάνο βρίσκεται ένα ανοιχτό παράθυρο με έντονο ηλιακό φωτισμό, τότε το αποτέλεσμα στην οθόνη μας θα είναι ο χώρος του γραφείου να απεικονίζεται εντελώς σκοτεινός, ενώ το παράθυρο φωτεινό. Μέχρι σήμερα οι κάμερες ασφαλείας με την λειτουργία BLC (Backlight) προσπάθησαν να διορθώσουν τα παραπάνω φαινόμενα, δίχως όμως μεγάλη επιτυχία. Η απόλυτη εξισορρόπηση στα επίπεδα φωτισμού πραγματοποιείται με την λειτουργία WDR

Defog

Διόρθωση της ευκρίνειας της εικόνας σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού (π.χ. φωτιά, ομίχλη)

Anti-Flicker

Καταγραφή εικόνας χωρίς γραμμές χάρη στη λειτουργία Anti-Flicker

Slow Shutter

Υψηλή ευκρίνεια εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι

Καταγραφή υψηλών απαιτήσεων

Επαγγελματικά ψηφιακά - δικτυακά καταγραφικά NVR 4/8/16/32 IPκαναλιών, εγγραφή 25fps και 30fps σε ανάλυση μέχρι 8Mpixels, έως 4 υποδοχές SATA για HDD, 2 USB θύρες, και έως 16 εισόδους ήχου.

Οι δικτυακοί - ψηφιακοί καταγραφείς εικόνας & ήχου στηρίζονται σε ένα Multitasking λειτουργικό σύστημα πραγματικού χρόνου και χρησιμοποιούν τους ενσωματωμένους επεξεργαστές για την παραγωγή εικόνας και ήχου σε πραγματικό χρόνο προκειμένου να πετύχουν την υψηλότερη δυνατή απόδοση που χρειάζεται ένα εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας. Το Software είναι γραμμένο σε μνήμη Flash γεγονός που κάνει το σύστημα σταθερό και αξιόπιστο.

Λύση για κάθε χώρο

Κάμερες ασφαλείας Dome, Bullet, PTZ, Varifocal, Motorized, Turret, με σταθερούς ευρωγώνιους ή zoom φακούς, εμβέλεια μέχρι 120m, αντιβανδαλιστική προστασία και προηγμένες λειτουργίες για κάθε χώρο

Οι Easy IP 3.0 κάμερες της σειράς διαθέτουν εξαιρετική ευαισθησία, smart auto focus, Dark Fighter, VCA’s , WDR, 3DNR, BLC, OSD Menu, υποστήριξη τροφοδοσίας και γενικά τα καλύτερα χαρακτηριστικά που διατίθενται στα συστήματα παρακολούθησης.

Απομακρυσμένος έλεγχος όλο το 24ωρο

Αδιάλειπτη επικοινωνία και επίβλεψη των καμερών, καθώς επίσης και πλήρη τεχνική υποστήριξη μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο, μέσω της υπηρεσίας WatchNow από όπου και να βρίσκεστε

Η υπηρεσία Watchnow της BML Security σας παρέχει Host Name για αδιάλειπτη επικοινωνία και επίβλεψη των καμερών ασφαλείας σας μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης από το κινητό σας τηλέφωνο (Smartphone, i-Phone) ή το tablet σας, από όπου και να βρίσκεστε και πλήρη απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη για τη λύση οποιουδήποτε προβλήματος.