Στην εταιρία μας αντιμετωπίζουμε καθημερινά περιπτώσεις ανθρώπων που επέλεξαν να εγκαταστήσουν ένα σύστημα ασφαλείας στο χώρο τους αψηφώντας τα πραγματικά κριτήρια ασφάλειας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη λειτουργία του, ο χώρος που εγκαταστάθηκε το σύστημα να είναι απροστάτευτος, ακόμη και να θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η BMLSecurity βρίσκεται δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε το σύστημα ασφαλείας που έχετε ή σκοπεύετε να εγκαταστήσετε. .

bml success image

bml news best choice security alarm system

Άραγε....

Με ποιο κριτήριο θα επιλέγατε το σύστημα ασφαλείας σας?

Σας παρέχει ολοκληρωμένη προστασία?

Ακολουθεί τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφάλειας?

Έχει πιστοποιητικά ασφαλείας GRADE I, II, III, IV?

Ο εγκαταστάτης σας είναι επαγγελματίας στο χώρο (εξειδικευμένος και πιστοποιημένος);

Ο εγκαταστάτης σας έχει άδεια από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη;

Εγκατάσταση συστήματος συναγερμού και παρακολούθησης

Περίπτωση 1η

Συγκεκριμένος πελάτης επέλεξε για την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού και του συστήματος παρακολούθησης στο χώρο του, εγκαταστάτη ο οποίος δεν ήταν επαγγελματίας στο χώρο της ασφάλειας. Ουδέποτε έγινε μελέτη του χώρου, και φυσικά πότε ο πελάτης δεν ενημερώθηκε για τις προδιαγραφές και τις δυνατότητες του συστήματος που θα εγκαθιστούσε.
Μοναδικό κριτήριο της επιλογής του, η συγκριτικά χαμηλότερη τιμή.
Μικρό χρονικό διάστημα, μετά την εγκατάσταση των συστημάτων συναγερμού και παρακολούθησης στο χώρο, έγινε ληστεία. Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο ενώ ο συναγερμός ήταν οπλισμένος και οι κάμερες σε λειτουργία. Ο συναγερμός δεν χτύπησε, οι κάμερες κατέγραψαν βίντεο στο οποίο δεν διακρίνεται τίποτα λόγω της κακής ανάλυσης του συστήματος παρακολούθησης ,κανείς δεν ειδοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να κλαπεί η προσωπική του περιουσία.
Μετά την περιπέτεια του, ο συγκεκριμένος πελάτης απευθύνθηκε στην εταιρία μας, όπου ακούσαμε τις ανάγκες του, πραγματοποιήσαμε τη σωστή μελέτη του χώρου του και εγκαταστήσαμε σύστημα συναγερμού και σύστημα παρακολούθησης τα οποία, παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία, ακολουθώντας όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας, συνδυάζοντας τη λογικότερη δυνατή τιμή. Τώρα ο συγκεκριμένος πελάτης είναι ήσυχος για την προστασία του χώρου του, δυστυχώς πληρώνοντας δύο φορές ένα σύστημα ασφαλείας από κακή επιλογή.

Περίπτωση 2η

Πελάτης κατά τη διαδικασία επιλογής συστήματος ασφαλείας αποφάσισε και έδωσε την αρχική μελέτη του χώρου που είχε γίνει από την εταιρία μας, σε ανταγωνίστρια εταιρία. Ή εν λόγω εταιρία έχοντας στα χέρια της τη δική μας μελέτη-προσφορά του έκανε αντιπροσφορά μειώνοντας τις τιμές. Το κριτήριο της επιλογής του ήταν ξεκάθαρα η χαμηλότερη τιμή που του έδιναν στο κόστος υλικών και εγκατάστασης.
Με την πάροδο σύντομου χρόνου ο πελάτης αντιμετώπισε λειτουργικό πρόβλημα στο σύστημα ασφαλείας του. Κατά την αρχική εγκατάσταση που πραγματοποιήθηκε δεν τοποθετήθηκαν βάσει προδιαγραφών, τα περιφερειακά εξαρτήματα του συστήματος συναγερμού, με αποτέλεσμα τους συνεχείς ψευδείς συναγερμούς, το σύστημα του να δυσλειτουργεί και ο χώρος να μην προστατεύεται.
Έπειτα από την ατυχή επιλογή του, και ο συγκεκριμένος πελάτης απευθύνθηκε στην εταιρία μας, και μας εξήγησε το πρόβλημά του. Πραγματοποιήσαμε απεγκατάσταση και εγκαταστήσαμε εκ νέου το σύστημα ασφαλείας βάσει της αρχικής μας μελέτης, τοποθετώντας τα περιφερειακά εξαρτήματα έτσι όπως έπρεπε να τοποθετηθούν για την ορθή λειτουργία του συστήματος ασφαλείας. Πλέον και ο συγκεκριμένος πελάτης είναι ήσυχος για τη λειτουργία του συστήματος συναγερμού του, δυστυχώς όμως και αυτός είχε την ατυχία να πληρώσει δύο φορές από κακή επιλογή ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς θέτοντας ως πρωταρχικό του κριτήριο τη χαμηλή τιμή. .

Εγκατάσταση συστήματος συναγερμού

Συμπεραίνουμε λοιπόν πως η επιλογή ενός συστήματος ασφαλείας δεν πρέπει να γίνεται καθαρά και μόνο με κριτήριο την τιμή του.

Στη BML Security φροντίζουμε για την ασφάλεια σας. Με τη σωστή μελέτη του χώρου σας, εγκαθιστούμε συστήματα ασφαλείας που παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία, ακολουθώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας συνδυάζοντας ταυτόχρονα τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Τι είπαν για εμάς

  • Konst. Vagion.

    Φοβερή δουλειά, εξυπηρέτηση και εγκατάσταση

    Konst. Vagion.