Σύστημα ασφαλείας σε Δημοτικό σχολείο

Με την ασφάλεια των παιδιών μας , να έχει ιδιαίτερη σημασία με υψηλό αίσθημα ευθύνης και να αποτελεί επιτακτική ανάγκη στις μέρες μας, η εταιρεία μας ολοκλήρωσε ένα ακόμα δύσκολο έργο , σε μεγάλο σχολικό οργανισμό της Αττικής

Η BML Security , η οποία κατέχει μία υψηλή θέση στην προτίμηση των σχολικών μονάδων για την ασφάλεια στα ιδρύματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , επιλέχθηκε και για το συγκεκριμένο απαιτητικό έργο μέσω του διαγωνισμού που προκύρηχθηκε από το δημόσιο φορέα, αφού πληροί όλες τις προυποθέσεις σε πιστοποιήσεις , πρότυπα ISO 9001 & 27001 , νόμιμης άδειας λειτουργίας και τεχνογνωσίας που απαιτούνται σε όλα τα μεγάλα Δημόσια Έργα.

Με βάση τις αυξημένες ανάγκες του χώρου , το υψηλό απαιτούμενο επίπεδο ασφαλείας , καθώς επίσης την εκτίμηση κινδύνου (Risk Assessment) και τα σενάρια ασφάλειας (Security Plans) που δημιούργησαν οι σύμβουλοι μηχανικοί της BML Security στα συστήματα ασφαλείας, συντάχθηκε η απαραίτητη τεχνική μελέτη του δημόσιου φορέα. Μετά τη διενέργεια του διαγωνισμού και την ανάθεση του έργου , εντός του αυστηρού χρονοδιαγράμματος , η εταιρεία μας εγκατέστησε ένα τελευταίας τεχνολογίας αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας , του κατασκευαστικού οίκου της Paradox, πιστοποιημένο βάσει Ευρωπαικής οδηγίας ΕΝ-50131 ,με βαθμό ασφαλείας GRADE 2 & 3 .

Αξιοποιώντας τη δυνατότητα του διαχωρισμού του συστήματος σε υποσυστήματα (partitions) δημιουργήθηκε το κατάλληλο σενάριο αυτονομίας για τον καλύτερο έλεγχο της όπλισης ανά χώρο.

Για την ανίχνευση της κίνησης και την άμεση ενεργοποίηση συναγερμού σε περίπτωση κακόβουλης ενέργειας, επιλέχθηκε μία σειρά ανιχνευτών με προηγμένα χαρακτηριστικά και νέες τεχνολογίες, ενώ για την άμεση ειδοποίηση , τοποθετήθηκαν οι νέες αντιβανδαλιστικές σειρήνες τριπλής προστασίας.

Για τον τοπικό χειρισμό του συστήματος επιλέχθηκαν εύχρηστα πληκτρολόγια με δυνατότητα γρήγορης όπλισης. Με την προσθήκη των IP Modules της Paradox , το σύστημα συναγερμού απέκτησε και την δυνατότητα της εύκολης απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω της υπηρεσίας i-control και της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα ή tablet.

Για την 24ωρη παρακολούθηση του χώρου και την άμεση ειδοποίηση των κρατικών αρχών σε περίπτωση συμβάντος, το σύστημα συνδέθηκε στον 24ωρο Κεντρικό Σταθμό που παρέχει η BML Security.

Τέλος, για την αδιάλειπτη και σωστή λειτουργία του , σχεδιάστηκε ένα ειδικό πακέτο 24ωρης τεχνικής υποστήριξης που περιλαμβάνει τις Υπηρεσίες Περιοδικής Συντήρησης, Αντιμετώπισης Βλαβών και Άμεσης Αποκατάστασης που μόνο η BML Security παρέχει.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που καθιστούν την εταιρεία μας πρώτη επιλογή στην ασφάλεια των σχολικών μονάδων.

BML Security……δημιουργούμε το ασφαλές περιβάλλον για την προστασία των παιδιών μας