Η ασφάλεια του καταστήματος Παρουσίαση έργο της BML Security

Την προστασία καθώς και την επίβλεψη του χώρου του καταστήματος Παρουσίαση σε βόρεια συνοικία των Αθηνών ολοκλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες η BML Security.

Η υψηλή αισθητική χώρου που διαθέτουν τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας με είδη οικιακής χρήσης , καθώς και οι αυξημένες απαιτήσεις για την προστασία του αποτελούσαν σημαντικούς παράγοντες και εφιστούσαν στην προσοχή στο σωστό σχεδιασμό της ασφάλειας του χώρου. Απαιτήσεις που γνωρίζει καλά και ειδικεύεται, η BML Security.

Η προσθήκη των νέων τεχνολογιών στα συστήματα συναγερμού καθώς και η συνεχής εξέλιξη των διαρρηκτών αποτέλεσαν επιτακτική ανάγκη στην αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματος ασφαλείας του χώρου , το οποίο εκσυγχρονίστηκε σε ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα με νέας γενιάς ανιχνευτές . Επίσης για την μέγιστη ασφάλεια του χώρου αναβαθμίστηκαν και οι επικοινωνίες τους συστήματος με την προσθήκη νέων Module GPRS 4G για την άμεση αποστολή σημάτων στον Κεντρικό σταθμό της BML Security.

Για την επίβλεψη του χώρου , επιλέχθηκε μία επαγγελματική λύση συστήματος καταγραφής με κάμερες ασφαλείας τελευταίας γενιάς που παρέχουν υψηλή ευκρίνεια στην καταγραφή , ανάλυση 4Κ και λειτουργίες Video Analytics που βασίζονται σε αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης.

Η ασφάλεια του χώρου ολοκληρώνεται με τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει η BML Security για τους επαγγελματικούς χώρους οι οποίες συνδυάζουν την άμεση τεχνική υποστήριξη με την 24ωρη παρακολούθηση και επίβλεψη, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

bml news gdpr 6232 copy

Ο Όμιλος Σαραφίδη και τα καταστήματα Παρουσίαση, Cook Shop, Berson, Bag Stories και Tumi εμπιστεύονται εδώ και αρκετά χρόνια για την ασφάλεια των χώρων τους σε όλη την Ελλάδα την BML Security και τους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.