Επίσημοι και πιστοποιημένοι εγκαταστάτες για μια ακόμη χρονιά

Για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία μας στο μεγαλύτερο δίκτυο επίσημων και πιστοποιημένων εγκαταστατών στα συστήματα ασφαλείας και "Authorised Dealer" των προιόντων Paradox.

Η Paradox Hellas σε μια προσπάθεια διασφάλισης των αγορών σας αλλά και αποφυγής τυχόν προβλημάτων, σε περίπτωση αγοράς προϊόντων από eshop, έχει δημιουργήσει εδώ και μερικά χρόνια ένα δίκτυο μέσα στο οποίο εντάσσονται οι εταιρείες που χρησιμοποιούν αυθεντικά υλικά συστημάτων ασφαλείας Paradox. Παράλληλα, σας παρέχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμείτε, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά συστήματος συναγερμού Paradox, να ενημερωθείτε σχετικώς με το αν η εταιρεία εγκατάστασης του συστήματος συναγερμού σας είναι επίσημος συνεργάτης της.

Η BML Security , από την έναρξη του πιστοποιημένου δικτύου συνεργατών της Paradox , είναι σταθερά ένα ενεργό μέλος και με τη συνεχή εκπαίδευση και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, την πολιτική μας να χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά υλικά και την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας, αποτελεί τη Νο1 επιλογή στο καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί την πραγματική ασφάλεια στο χώρο του.

Η εταιρεία μας, ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη χρονιά, έχει προγραμματίσει για το επόμενο έτος, επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και τη δημιουργία νέων ποιοτικών υπηρεσιών που θα επιφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερους προστατευμένους χώρους .

Συνεχίζουμε δυναμικά! Νιώσε ασφαλής μαζί μας!

 

 

DSC 4290   DSC 4292