Σεμινάριο της BML Security για τους μαθητές της Σιβιτανίδειου Σχολής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε η εταιρεία μας , BML Security, με τη Σιβιτανίδειο Σχολή για τους μαθητές της Γ’ τάξης Τεχνικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων Δικτύων και Επικοινωνιών του Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας και με θέμα «Συστήματα Ασφαλείας» στις 10 Ιανουαρίου 2019.

Στο σεμινάριο αναπτύχθηκαν τεχνικά θέματα σχετικά με τη Συστήματα ασφαλείας και τα περιφεριακά τους , παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες λύσεις και τεχνολογικές εξελίξεις σχετικά με την επικοινωνία των συστημάτων , καθώς επίσης και ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν το νομικό πλαίσιο και την Προστασία Δεδομένων στην ασφάλεια των χώρων.

Την ανάπτυξη των τεχνικών θεμάτων ανάλυσε ο κ. Χαραλαμπίδης Αντώνης, Υπεύθυνος Μελετών και Εγκαταστάσεων της BML Security, ενώ την παρουσίαση του Νομικού πλαισίου και θέματα που αφορούν την Προστασία Δεδομένων ανέπτυξε ο κ. Παλάγκος Παναγιώτης, Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας μας.

«Η πραγματοποίηση του σεμιναρίου από τη BML Security ως κίνηση, αποτελεί μεγάλη και σημαντική αρωγή στο εκπαιδευτικό μας έργο, βοηθώντας τους μαθητές μας να συνδέσουν το αντικείμενο σπουδών τους με την αγορά εργασίας, να ενημερωθούν για τα επιπλέον χαρακτηριστικά που οφείλουν να έχουν ως τεχνικοί στα συστήματα ασφαλείας, αλλά και να κατανοήσουν με βιωματικό τρόπο τις γνώσεις που τους προσφέρουμε. Ελπίζουμε αυτή η συνάντηση να αποτελέσει την αρχή μιας συνεργασίας με το Ίδρυμα μας, ώστε να προωθήσουμε μαζί σύγχρονες τεχνικές εκπαίδευσης», δήλωσε ο Διευθυντής της Σιβιτανειδείου κ. Ι. Λεούσης.

Ο Υπεύθυνος της BML Security κ. Χαραλαμπίδης Αντώνιος σε δήλωσή του τόνισε: «Είναι σημαντικό για εμάς και την εταιρεία μας, μέσα από αυτές τις εκπαιδευτικές συναντήσεις να βοηθάμε νέους ανθρώπους να εισέλθουν στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, να συνδυάσουν την θεωρία με την πρακτική και να αποκτήσουν τις σωστές βάσεις για την σωστή ανάπτυξη τους τεχνικά και επαγγελματικά . Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που η Σιβιτανίδειος Σχολή μας έδωσε αυτή την ευκαιρία και ελπίζουμε και μελλοντικά να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες συναντήσεις».

Στο τέλος , του σεμιναρίου απαντήθηκαν ερωτήσεις των μαθητών και επιλύθηκαν απορίες τους , καθώς επίσης διανεμήθηκε και έντυπο υλικό σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας και τα χαρακτηριστικά τους.