Κέντρο Λήψης Σημάτων. Άμεση ενημέρωση όλο το 24ωρο

Θέλεις άμεση ενημέρωση για ότι συμβαίνει με το συναγερμό σου?

Συνδέσου στον 24ωρο κεντρικό σταθμό που σου παρέχει η BML Security

H BML Security παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας και φύλαξης της ζωής και της περιουσία σας. Για τον σκοπό αυτό διαθέτει τον πλέον σύγχρονο σταθμό λήψεως και διαχείρισης σημάτων επείγουσας ανάγκης και λειτουργικών προβλημάτων από τον συναγερμό σας ο οποίος λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως.

Η εταιρεία μας κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες και τα νέα δεδομένα στο χώρο της ασφάλειας έχει δημιουργήσει τις υποδομές εκείνες που καλύπτουν όλο το φάσμα λήψης και επεξεργασίας πληροφοριών προερχόμενες από τα συστήματα αυτά, με την χρήση εκσυγχρονισμένων δεκτών δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ταχύτητα επικοινωνίας με τα συστήματα ασφαλείας σε όλους τους σύγχρονους τρόπους μετάδοσης(IP/GSM/GPRS).

Το εξελιγμένο λογισμικό εγκατεστημένο σε Server τελευταίας γενιάς αναλαμβάνει την αυτόματη και άμεση επεξεργασία των πληροφοριών αυτών, με αποτέλεσμα την λήψη των δεδομένων σε “πραγματικό” χρόνο και την αξιοποίηση τους για την ιδανική παροχή υπηρεσιών προς όφελος της δικής σας ασφάλειας.

Ο 24ώρος κεντρικός σταθμός που παρέχουμε προς τους πελάτες μας, είναι ο μοναδικός που υλοποιήθηκε με βάση ειδική μελέτη και με τη συνεργασία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η λειτουργία του επιτηρείται από διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό του ΕΜΠ και διέπεται από πιστοποιημένες διαδικασίες σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.

Δείτε στο video που ακολουθεί τα πλεονεκτήματα και τις υπηρεσίες που παρέχει το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων

Γιατί μόνο η BML Security μπορεί να σου παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και την άμεση ενημέρωση 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο