Η νέα στολή φυλάξεων της BML Security

Τη δική της ταυτότητα και σφραγίδα βάζει πλέον η BML Security στις υπηρεσίες φυλάξεων κτιριακών χώρων και προστασίας υψηλών προσώπων.

Με την υπ’ αριθμόν Φ.456/59/238014 Σ.8488 απόφαση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της 28 Νοεμβρίου 2019 η BML Security απέκτησε τη δική της στολή προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

Η νέα στολή φυλάξεων της BML Security διακρίνεται από ένα επαγγελματικό χαρακτήρα σε χρωματικούς τόνους του γκρι με λευκό ή σιελ πουκάμισο ενώ τον μοντέρνο χαρακτήρα και τα χρώματα της εταιρείας προσδίδει η γραβάτα σε απόχρωση κόκκινου με μπλε ρίγες. Την πλάτη και το αριστερό ημιθωράκιο του jacket κοσμεί το λογότυπο της εταιρείας με τη φράση Ιδωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

Με την νέα στολή πλέον η εταιρεία μας προσθέτει μια νέα ταυτότητα στην αναγνώριση του δικού της προσωπικού φύλαξης που βρίσκεται τοποθετημένο σε αρκετά σημεία της Αττικής και ανεβάζει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στατικής φύλαξης και περιπολικής κάλυψης για τους πελάτες της.

bml services 0155bml services 0154