Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας για 2η χρονιά η BML Security

Στην κορυφή των πιο αξιόπιστων εταιρειών σε ολόκληρη την Ευρώπη , βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η BML Security.

Η εταιρεία μας ανακηρύχθηκε ως Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας βάση του Ευρωπαϊκού συστήματος μέτρησης Opinion Rate σύμφωνα με την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις των καταναλωτών (πχ. Αξιολογήσεις στο διαδίκτυο, ικανοποίηση πελάτη κλπ)

Το Opinion Rate είναι ένα Ευρωπαϊκό σύστημα μέτρησης που βασίζεται σε έναν ειδικό αλγόριθμο, ο οποίος απεικονίζει τον αριθμό των αρνητικών απόψεων σχετικά με μια εταιρεία, οι οποίες δημοσιεύονται στο διαδίκτυο από τους πελάτες της. Κάθε οντότητα (οργανισμός/εταιρεία) ελέγχεται από ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό για την παρουσία των λεγόμενων ευαίσθητων φράσεων – λέξεων που περιγράφουν αρνητικά τη δραστηριότητα μιας δεδομένης εταιρείας. Αυτοί μπορεί να είναι όροι που απεικονίζουν αναξιοπιστία, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά που μειώνουν την προτίμηση της εταιρείας, (όπως πχ κακές κριτικές στο Google και στα Social Media, χαμηλές βαθμολογίες στις αξιολογήσεις κλπ) . Μετά την επαλήθευση του Αναλυτικού Ποσοστού και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος η εταιρεία λαμβάνει την Πιστοποίηση 'Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας'.

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα αποκλείει την επιχείρηση για ολόκληρο το έτος της τρέχουσας έκδοσης

Το πιστοποιητικό 'Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας' είναι στην Ευρωπαϊκή αγορά από το 2013 και μπορούν να το λάβουν μόνο εταιρείες που βάση του συστήματος αξιολόγησης , δεν βρέθηκαν αρνητικές κριτικές

Η συγκεκριμένη Πιστοποίηση κατατάσσει την BML Security στις πιο οργανωμένες και επιτυχημένες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη με βάση τις κριτικές και τις απόψεις των καταναλωτών μας.

bml news gdpr 6297

Για να δείτε την έκθεση του συστήματος μέτρησης Opinion Rate για το 2020 πατήστε εδώ