Η BML Security χορηγός στο πρωτάθλημα Μουάιτάι 2021

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2021 από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.). Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, στις 26 & 27 Ιουνίου 2021

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε υψηλό επίπεδο, από αθλητές όλων των ηλικιών, οι οποίοι κατάφεραν να δώσουν το παρών, παρά τo πρόσφατo άνοιγμα του αθλητισμού, μόλις 1 μήνα πριν το πρωτάθλημα, γεγονός που καταδεικνύει τα αντανακλαστικά των σωματείων και των αθλητών της Ομοσπονδίας και αποδεικνύει έμπρακτα την ανοδική πορεία και εξέλιξη του αγωνίσματος και των αθλητών στη χώρα μας.

Η BML Security ως επίσημη χορηγός των αγώνων συνέβαλε στη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος με τις Υπηρεσίες Στατικής Φύλαξης που προσέφερε από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό φύλαξης και τις 2 ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.

panellinio 2021 FB POST IMG PMF ARTICLE COVER 80

H BML Security παρέχει Υπηρεσίες Στατικής φύλαξης για κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο καθώς και προστασία προσώπων από ειδικά εκπαιδευμένους φύλακες.

Το προσωπικό φύλαξης της BML Security διαθέτει ειδική άδεια εργασίας που προβλέπεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, άδεια χρήσης στολής εγκεκριμένη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , καθώς και ειδικά διακριτικά σήματα της εταιρείας μας. Είναι εκπαιδευμένοι σε θέματα πυρόσβεσης, πρώτων βοηθειών και αυτοάμυνας από πιστοποιημένους εκπαιδευτές των Σωμάτων ασφαλείας.

Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους, είναι εξοπλισμένοι με τον απαραίτητο – επιθυμητό εξοπλισμό, (αλεξίσφαιρο γιλέκο, ασύρματο μπουτόν Άμεσης Βοήθειας, VHF, φακό, κλομπ, βιβλίο αναφορών και συμβάντων) και τυχαίνουν ειδικής εκπαίδευσης για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του κάθε επαγγελματικού ή οικιακού χώρου.

Με τη συγκεκριμένη χορηγία η BML Security ήθελε να δείξει την υποστήριξη της στο άθλημα Μουάιτάι και την προσπάθεια που καταβάλουν αθλητές και σωματεία στη χώρα μας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) με ευχαριστήρια επιστολή και με ανακοίνωσή της στα social media εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην BML Security και τους υπόλοιπους χορηγούς για την υποστήριξή τους στους αγώνες πρωταθλήματος

bml news gdpr 6299

Περισσότερα για το Πρωτάθλημα και το άθλημα του Μουάιτάι μπορείτε να δείτε στο site της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας πατώντας εδώ