Χορηγία της BML Security στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάι-Τάι

Με μια ακόμη μεγάλη χορηγία ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά τις δράσεις της η BML Security . H αγάπη για το άθλημα του Μουάι-Τάι και η στήριξη της εταιρείας μας στις προσπάθειες που καταβάλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάι-Τάι στην Ελλάδα, ήταν τα κίνητρα για την BML Security να παρέχει μέσω χορηγίας την προμήθεια και την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας για την κάλυψη και προστασία των κεντρικών γραφείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας στην Αργυρούπολη .

Μετά την παροχή υπηρεσιών φύλαξης χώρου μέσω χορηγίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάι-Ται 2021, η εταιρεία μας, ανταποκρινόμενη άμεσα στην πρόσκληση της Π.Ο.Μ. , και μετά την τεχνική μελέτη που πραγματοποίησε εκτιμώντας τις ανάγκες και τους κινδύνους , τοποθέτησε για την κάλυψη του χώρου των γραφείων της Π.Ο.Μ. ένα τελευταίας τεχνολογίας αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας αποτελούμενο από ενσύρματα και ασύρματα αισθητήρια , ανιχνευτές κίνησης διπλής τεχνολογίας, πληκτρολόγια για τον τοπικό χειρισμό του συστήματος και νέες αντιβανδαλιστικές σειρήνες τριπλής προστασίας για τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Επίσης , το σύστημα συνδέθηκε για την 24ωρη παρακολούθηση, την διαχείριση των σημάτων του και την άμεση ενημέρωση των κρατικών αρχών στον 24ωρο Κεντρικό Σταθμό που παρέχει η BML Security προς τους πελάτες της.

PMF SITE SLIDER DESIGN1 1

Η χορηγία της BML Security , αξίας 1.240,00€ ήταν μία ακόμα κίνηση στήριξης προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάι-Τάι για το έτος 2021.

Ευχόμαστε στην Π.Ο.Μ. τα καλύτερα για την νέα χρονιά και να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους στην ανάδειξη του αθλήματος στη χώρα μας.