Πιστοποίηση ISO για την μελέτη, εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών στα συστήματα ασφαλείας

Η εταιρεία μας, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας εδώ και αρκετά έτη και διαθέτει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πλέον αποτελεί και την μοναδική Ελληνική εταιρεία που κατέχει Ευρωπαική Πιστοποίηση.

Με την απόκτηση του Πιστοποιητικού Συμμόρφωσης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 για την μελέτη, εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών στα συστήματα ασφαλείας.

“Η EUROCERT- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Α.Ε. αποφάσισε τη χορήγηση του Πιστοποιητικού Συμμόρφωσης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015. Η EUROCERTχορήγησε το παραπάνω πιστοποιητικό κατόπιν ελέγχου στις εγκαταστάσεις της ετιαρείας, όσον αφορά την οργάνωση της εταιρείας και τον τρόπο μελέτης, εγκατάστασης και παροχής υπηρεσιών στα συστήματα ασφαλείας, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχηθούμε την κατάκτηση κάθε Ποιοτικού Στόχου.

”Είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για εμάς. Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια επενδύει στην εξέλιξη και την τεχνολογία, διαθέτωντας άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία και είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα 24 ώρες το 24ωρο όλο το χρόνο. Δημιουργήσαμε τη μεγαλύτερη έκθεση όπου αναρτούνται και εκθέτονται σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία όλα τα συστήματα και οι εφαρμογές που προτείνουμε στους πελάτες μας. Θεωρώ ότι ήταν θέμα χρόνου η απόκτηση της Ευρωπαικής Πιστοποίησης, η οποία μας δημιουργεί την ανάγκη και την πρόκληση να δουλέψουμε ακόμη παραπάνω και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες για την ασφάλεια των πελατών μας.”

Αντώνης Χαραλαμπίδης