Η μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων ασφαλείας είναι γεγονός

Νέος χώρος...Νέες προοπτικές

Η BML Security ολοκλήρωσε και σας παρουσιάζει στις νέες της εγκαταστάσεις 400τ.μ., την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη έκθεση live συστηματων ασφαλείας στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας, η οποία πρωτοπορεί επί σειρά πολλών ετών στην μελέτη, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ασφαλείας, δημιούργησε στις νέες της εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο έναν ολοκληρωμένο χώρο επίδειξης σε συστήματα συναγερμού, συστήματα καταγραφής, παρακολούθησης και απομακρυσμένης μετάδοσης εικόνας και ήχου, αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνικής ομίχλης, συστήματα πυρανίχνευσης αλλά και συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Όλα σε πλήρη λειτουργία (live) σ΄ένα χώρο 400τ.μ. με μοντέρνα panel επενδυμένα με εντυπωσιακά γραφικά, χώρους αναμονής, μοντέρνο κρυφό φωτισμό και οθόνες παρουσίασης των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών των συστημάτων ασφαλείας. Νέα είδη όπως χρηματοκιβώτια υψίστης ασφαλείας, οπλοκιβώτια κ.α έρχονται να προστεθούν σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους της Ευρώπης. Πλούσιο ενημερωτικό υλικό από το τμήμα marketing της εταιρίας μας καθώς επίσης και το πιο εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό βρίσκεται έτοιμο στο χώρο να σας ενημερώσει και να λύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το ιδανικό σύστημα για την προστασία σας και την ασφάλεια της περιουσίας σας.

Οι νέες εγκαταστάσεις μας διαθέτουν επίσης χώρο γραφείων και λογιστηρίου για την εξυπηρέτηση των πελατών καθώς επίσης και τεχνικό τμήμα δοκιμών και επισκευών και τμήμα ψηφιακής απεικόνησης όπου εκεί κατασκευάζονται σχέδια βάσει των μελετών που πραγματοποιούμε για την εγκατάσταση μεγάλων έργων.

Σας προσκαλούμε όλους να γνωρίσετε από κοντά τον νέο μας χώρο καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα και να δείτε από κοντά τα συστήματα ασφαλείας που εγκαθιστούμε για κάθε οικιακό ή εμπορικό χώρο και την πραγματική ασφάλεια που σας προσφέρουν.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η μεγαλύτερη Live έκθεση συστημάτων ασφαλείας από τη BML Security.

Για να δείτε όλες τις φωτογραφίες πατήστε εδώ: