Νέα μέλη ….στην ασφαλή οικογένεια της BML Security

Τέσσερα καταστήματα της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΣΜΑ, προστέθηκαν στις επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκαν την ασφάλεια τους στην εταιρία μας.

Η BML Security μετά από ειδική μελέτη που πραγματοποίησαν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι-μηχανολόγοι της εταιρίας μας, σχεδίασε και υλοποίησε σύστημα ασφαλείας, σύστημα πυρανίχνευσης και σύστημα παρακολούθησης και στα 4 καταστήματα ασφαλίζοντάς τα από πολλαπλούς κινδύνους και κακόβουλες ενέργειες, ενώ παράλληλα ενοποιώντας όλα τα συστήματα με τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζει, παρείχε τη δυνατότητα ο τελικός πελάτης να μπορεί να διαχειρίζεται και να παραμετροποιεί τα συστήματα αυτά απομακρυσμένα και από όποιο σημείο και να βρίσκεται από ένα οποιοδήποτε PC/SmartPhone/Tablet.

Τέλος η εταιρία μας σύνδεσε τα παραπάνω συστήματα στο υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψης Σημάτων που παρέχει στους πελάτες της, στα οποία παρακολουθώντας τα 24 ώρες το 24ωρο, παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και τη σιγουριά που απαιτείται.

Κατέχοντας πιστοποίηση, τεχνογνωσία και συνέπεια παραμένουμε η πρώτη επιλογή στην ασφάλεια των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Στην ασφάλεια που παρέχουν τα συστήματα της...BMLSecurity