Συνεργασία με τη WIND

H BML Security πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που παρέχει προς τους πελάτες της, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας.

Υλοποιώντας μία σημαντική συνεργασία με την Wind εξασφαλίσαμε την προμήθεια και διάθεση προς τους πελάτες μας, καρτών SIM με πακέτο Data, για την λειτουργία των GPRSCommunicationModules, με πολύ χαμηλό πάγιο, στην προνομιακή τιμή των 5,90€ το μήνα αντί των 10,00€ που πωλούνται στην αγορά. Απαλλάσσοντας ταυτόχρονα τους πελάτες μας από οποιαδήποτε γραφειοκρατία - ταλαιπωρία για την προμήθεια της κάρτας καθώς κάθε απαιτούμενη ενέργεια θα γίνεται από την εταιρία μας.

Η σύνδεση μέσω GPRS προτείνεται διότι επιτυγχάνονται υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, εφ’όσον ο επίδοξος δράστης δεν έχει πρόσβαση στις τηλεφωνικές γραμμές, δεν έχει και τη δυνατότητα να παρέμβει και να διακόψει την επικοινωνία του συστήματος του χώρου με τον 24ωρο Σταθμό.

Επίσης, η ασύρματη σύνδεση μέσω σημάτων GPRS είναι ο μόνος εφικτός τρόπος σύνδεσης χώρων στους οποίους δεν υπάρχει σταθερή τηλεφωνική γραμμή.

Τέλος, σημαντικό πλεονέκτημα της ασύρματης σύνδεσης GPRS αποτελεί το ότι η επικοινωνία του χώρου με το 24ωρο Σταθμό γίνεται με μεταφορά δεδομένων.

Με τον τρόπο αυτό η χρέωση έχει να κάνει με την κατανάλωση δεδομένων και παραμένει σταθερή, σε αντίθεση με άλλους τρόπους επικοινωνίας του συστήματος που υπάρχει χρέωση αστικών κλήσεων.

Έτσι οι πελάτες της εταιρίας μας είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι με ένα σταθερό μηνιαίο πάγιο προνομιακής τιμής έχουν τη δυνατότητα το σύστημα τους να αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα της ασύρματης τεχνολογίας GPRS.

Η εταιρία μας επενδύοντας αδιάλειπτα εδώ και πολλά έτη στα συστήματα ασφαλείας, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη χρήση νέων τεχνολογιών και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει προς τους πελάτες της, παραμένει η πιο αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.