Περιμετρική προστασία από τη BML Security

Το σύστημα ασφαλείας σας, έχει περιμετρική προστασία;

Είναι γνωστό ότι σε περίπτωση διάρρηξης θα χτυπήσει η σειρήνα του συναγερμού σας, όμως...στην προσπάθεια τους αυτή, οι διαρρήκτες να εισέλθουν στο χώρο σας, θα προκαλέσουν μεγάλες και καταστροφικές ζημιές επί της προσωπικής σας περιουσίας σε πόρτες εισόδων, παράθυρα, μπαλκονόπορτες κ.λ.π.

Μην τους αφήσετε να βανδαλίσουν την περιουσία σας...διώχτε τους, πριν πλησιάσουν.

Ένα σύστημα συναγερμού συνήθως καλύπτει το εσωτερικό ενός χώρου. Σε οικιακούς χώρους, συγκεκριμένα καλύπτει τις πόρτες εισόδων, τα παράθυρα και τα πατζούρια ενώ οι ανιχνευτές κίνησης ανιχνεύουν κάποια απειλητική κίνηση εντός του εσωτερικού χώρου. Σε επαγγελματικούς χώρους, μπορούμε επιπλέον να προσθέσουμε και κάποιους ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων.

Φτάνουν αυτά για να προστατέψουμε το χώρο μας από τους επίδοξους διαρρήκτες;

Η απάντηση είναι πως κάποτε αρκούσαν. Στις μέρες μας όμως, όπου η εγκληματικότητα αυξάνεται καθημερινά και ολοένα περισσότεροι διαρρήκτες βάζουν ως στόχο την οικία μας σαν υποψήφιο θύμα για τη λεία τους, η ύπαρξη ενός συστήματος το οποίο θα ανιχνεύει την κίνηση κάποιου πριν καν προλάβει να επιχειρήσει διάρρηξη, είναι απαραίτητη και αναγκαία.

Οι νέες τεχνολογίες έφεραν στον τομέα της περιμετρικής προστασίας στα συστήματα ασφαλείας και ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρου που θέλουμε να προστατέψουμε, νέες λύσεις ανεβάζοντας το βαθμό της ασφάλειας στο μέγιστο, συνδυάζοντας ασφάλεια, λειτουργικότητα και προσιτή τιμή.
Η BMLSecurity ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε έχει την ιδανική λύση για τη σωστή περιμετρική του κάλυψη.
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, και μετά από τη σωστή μελέτη του χώρου σας και λαμβάνοντας υπ όψη τις δικές σας ανάγκες θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την προστασία τη δική σας αλλά και του χώρου σας.