Αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία του χώρου σας μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε χώρο και σημείο δίχως να επηρεάζουν την αισθητική του χώρου σας, αυτόνομα ή και συμπληρωματικά στο υπάρχον σύστημα του συναγερμού σας, μεγιστοποιώντας το βαθμό ασφάλειας και προστασίας της οικίας ή της επιχείρησης σας.

Η κεντρική ιδέα στην οποία βασίζεται η κατασκευή των αντικλεπτικών συστημάτων ομίχλης ασφαλείας στηρίζεται στο να αποτρέπει την ληστεία-βανδαλισμό μειώνοντας την ορατότητα του κλέφτη, με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό του μέσα στον προστατευόμενο χώρο.

Συνδυάζοντας το σύστημα παραγωγής καπνού με το εκτυφλωτικό φως ενός στροβοσκοπικού προβολέα και την ενεργοποίηση ενός ηχητικού κανονιού όπου προκαλεί στον εισβολέα έλλειψη ισορροπίας και ψυχικής διαταραχής γίνεται αδύνατη η παραμονή του δράστη στο χώρο.

Με την ενεργοποίηση του συναγερμού ο προστατευόμενος χώρος γεμίζει σε δευτερόλεπτα με πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να μην έχει ορατότητα και να τρέπεται σε φυγή.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ

Τα μηχανήματα ομίχλης της PROTECT είναι κατάλληλα για χώρους κάθε διάστασης και χρήσης. Με ένα μηχάνημα ομίχλης μπορείτε να προφυλάξετε κάθε χώρο, από ένα μικρό υπόγειο δωμάτιο ή ένα γραφείο μέχρι μία μεγάλη αποθήκη ή ένα ολόκληρο σούπερ μάρκετ. Οταν επιλέγετε ένα μηχάνημα ομίχλης το ερώτημα είναι πόσα δωμάτια και πόσα πολύτιμα αντικείμενα θέλετε να προστατέψετε, καθώς και πόσο γρήγορα θέλετε να γεμίσει ο χώρος με ομίχλη

Το μηχάνημα καπνού είναι ένα προϊόν το οποίο κατασκευάζεται στη Δανία από την εταιρία Protect που έχει και την πατέντα.

Η Protect είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία η οποία εξειδικεύεται στα συστήματα προστασίας χώρου με χρήση καπνού. Δημιουργήθηκε με γνώμονα τον τρόπο δράσης των περισσότερων διαρρήξεων βάσει των στατιστικών της αστυνομίας. Διατίθεται εδώ και αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική με μεγάλη επιτυχία, σε περισσότερες από 30 χώρες.

Η κεντρική ιδέα στην οποία βασίζεται είναι να μηδενιστεί η ορατότητα του διαρρήκτη. Αποτρέπει την κλοπή μειώνοντας την ορατότητα του κλέφτη, με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό του μέσα στον προστατευόμενο χώρο.

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του καπνού είναι από νερό και γλυκόλη. Ο καπνός είναι άοσμος και οικολογικός, δεν προξενεί κανένα πρόβλημα στην υγεία ( έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί εργαστηριακά ότι είναι απόλυτα ασφαλής και δεν προκαλεί βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό) και πάνω απ’ όλα είναι πλήρως εξατμιζόμενος, χωρίς να αφήνει ίχνη και κατάλοιπα.

Μετά την ενεργοποίηση του μηχανήματος απλά αερίζουμε το χώρο, δεν χρειάζεται να καθαρίσουμε τις βιτρίνες. Ούτε προξενεί βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές ενώ δεν αντιδρά και δεν επηρεάζει κανένα μέταλλο και δεν αφήνει οσμές.

Όλα τα μηχανήματα καπνού ασφαλείας Protect μπορούν εύκολα και χωρίς περαιτέρω ρυθμίσεις να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση και γωνία – στον τοίχο ή το ταβάνι. Μπορεί να εγκατασταθεί πάνω από ψευδοροφές αφήνοντας ένα μικρό άνοιγμα για την εκτόνωση του καπνού στον προστατευόμενο χώρο. Έτσι διατηρούμε την αισθητική του χώρου χωρίς να περιορίζουμε τις δυνατότητες της μονάδας.

Επιπλέον είναι σημαντικό πως ο τρόπος εγκατάστασης του δεν αφήνει περιθώρια για λανθασμένες εκτονώσεις. Το σύστημα Protect μπορεί είτε να ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα με το συναγερμό είτε να μπει σε ετοιμότητα και να ενεργοποιηθεί, ανιχνεύοντας κίνηση στον προστατευόμενο χώρο.

Δείτε video