Σύστημα ασφαλείας σε πολυτελή μεζονέτα στο Ντράφι

Ασφαλείς αισθάνονται πλέον οι κάτοικοι μιας πολυτελής μεζονέτας στο Ντράφι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών από την εταιρεία μας, για την τοποθέτηση αντικλεπτικού συστήματος συναγερμού. Προστασία του χώρου εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, παρακολούθηση 24 ώρες το 24ωρο και δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης ήταν οι κύριες ανάγκες που η εταιρεία μας έπρεπε να καλύψει στο νέο της έργο.

Μετά από την μελέτη των μηχανολόγων - μηχανικών της εταιρείας μας, σχεδιάστηκε και εγκαταστάθηκε στο χώρο ένα ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού του κατασκευαστικού οίκου της PARADOX με επιπλέον εξωτερική περιμετρική προστασία, πιστοποιημένο βάσει Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ασφαλείας GRADE 3, αποτελούμενο από ασύρματους εσωτερικούς και εξωτερικούς ανιχνευτές κίνησης προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας με λειτουργία Antimasking και τη νέα τεχνολογία SeeΤrueTM για προστασία από ψευτοσυναγερμούς.

Ειδικοί ανιχνευτές τοποθετήθηκαν και συνδέθηκαν στο σύστημα συναγερμού για την προστασία του χώρου από πυρκαγιά καθώς επίσης και από πλημμύρα. Για τον τοπικό χειρισμό του συστήματος εγκαταστάθηκαν εύχρηστα πληκτρολόγια LED, νέας σχεδίασης, με απεικόνιση ζωνών, καθώς επίσης και αντιβανδαλιστικές εξωτερικές και εσωτερικές σειρήνες για ειδοποίηση σε περίπτωση συμβάντος.

Για την απομακρυσμένη διαχείριση τοποθετήθηκαν modules επικοινωνίας μέσω TCP/IP και internet και μέσω της υπηρεσίας i-Control της BML Security ο έλεγχος του συστήματος πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια μέσω των Smartphone και των tablet. Η ανάγκη για έλεγχο, διαχείριση και παρακολούθηση των συστημάτων αυτών σε 24ωρη βάση καλύφθηκε με την σύνδεσή τους στον Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων της BML Security για την καταγραφή των συμβάντων και την άμεση ενημέρωση των υπευθύνων.