Νέο κατάστημα Φάσμα Oπτικά στη Θεσσαλονίκη

Ένα νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας οπτικών Φάσμα, προστέθηκε στα μεγάλα έργα μας και εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία μας, που φροντίζει για την ασφάλεια και προστασία των καταστημάτων Φάσμα τα τελευταία έτη, ολοκλήρωσε με πλήρη επιτυχία την τοποθέτηση αντικλεπτικού συστήματος ασφαλείας, καθώς επίσης και συστημάτων πυρανίχνευσης και παρακολούθησης στο νέο χώρο της γνωστής αλυσίδας, στην βόρειο Ελλάδα.

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής με πολλές ιδιαιτερότητες και με βασικές ανάγκες τη μέγιστη προστασία σε περιπτώσεις κλοπής και πυρκαγιάς, καθώς επίσης και τον απομακρυσμένο έλεγχο και διαχείριση όλων των συστημάτων, ήταν αρκετές για να βάλουν τους εξειδικευμένους μηχανολόγους - μηχανικούς της εταιρείας μας να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη και το σχεδιασμό έξυπνων και λειτουργικών συστημάτων ασφαλείας.

Μετά την μελέτη της BML Security, για την κάλυψη του χώρου από περίπτωση κλοπής, σχεδιάστηκε και τοποθετήθηκε στο χώρο αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού πιστοποιημένο με μεγάλο βαθμό ασφαλείας GRADE 2 και 3 του κατασκευαστικού οίκου της PARADOX των οποίων είμαστε επίσημοι μεταπωλητές και εγκαταστάτες. Για τον τοπικό χειρισμό επιλέχθηκαν εύχρηστα πληκτρολόγια υψηλής αισθητικής ενώ για τον απομακρυσμένο έλεγχο των συστημάτων τοποθετήθηκαν modules TCP/IP και εγκαταστάθηκαν εφαρμογές διαχείρισης στα smartphone/tablet των υπευθύνων του χώρου. Σε συνδυασμό με το εξελιγμένο σύστημα πυρανίχνευσης της Paradox Hellas, αποτελούμενο από ψηφιακούς φωτοηλεκτρικούς ανιχνευτές καπνού και τη σύνδεση των δύο συστημάτων στο 24ωρο Κεντρικό Σταθμό που παρέχουμε στους πελάτες μας, πετύχαμε την κάλυψη των αναγκών από κλοπή και πυρκαγιά και θωρακίσαμε την ασφάλεια του χώρου.

Τέλος για την επίβλεψη του χώρου τοποθετήθηκε σύστημα παρακολούθησης με καταγραφή εικόνας υψηλής ευκρίνειας FullHD αποτελούμενο από ψηφιακούς δικτυακούς καταγραφείς και αντιβανδαλιστικές κάμερες ασφαλείας. Το σύστημα συνδέθηκε στην υπηρεσία WatchNow που παρέχει η BML Security για τον απομακρυσμένο έλεγχο και την 24ωρη τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος.