Στο πανέμορφο Ασπρονήσι, την Μύκονο, βρέθηκε πριν από λίγο καιρό το εξειδικευμένο τμήμα εγκαταστάσεων της εταιρείας μας για την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης στο νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας Premium Bag Stories. Σ' ένα χώρο όπου η υψηλή αισθητική συναντά την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και οι ανάγκες για προστασία στο χώρο από περιπτώσεις κλοπής ή πυρκαγιάς ήταν μεγάλες, η εταιρεία μας ολοκλήρωσε για μία ακόμη φορά με επιτυχία το σχεδιασμό και την τοποθέτηση του συστήματος συναγερμού και του συστήματος πυρανίχνευσης, τα οποία παρέχουν τη μέγιστη αλλά και πραγματική ασφάλεια στο χώρο.

Μετά από την τεχνική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις αρχές καλοκαιριού από τους μηχανολόγους - μηχανικούς της εταιρείας μας, στο χώρο εγκαταστάθηκε ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα συναγερμού, του κατασκευαστικού οίκου της PARADOX, των οποίων είμαστε επίσημοι μεταπωλητές και εγκαταστάτες, με υψηλό βαθμό ασφάλειας GRADE 2 & 3, αποτελούμενο από ψηφιακούς ανιχνευτές κίνησης νέας γενιάς και ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων, καθώς επίσης και από αντιβανδαλιστικές εσωτερικές και εξωτερικές σειρήνες. Για τον τοπικό χειρισμό του συστήματος επιλέχθηκαν εύχρηστα πληκτρολόγια LED με γρήγορη απεικόνιση της κατάστασης των ζωνών.

Η ανάγκη για προστασία από πυρκαγιά στο χώρο καλύφθηκε με την εγκατάσταση ενός αυτόνομου συμβατικού συστήματος πυρανίχνευσης τελευταίας γενιάς της Paradox Hellas, αποτελούμενο από ψηφιακούς φωτοηλεκτρικούς και θερμοδιαφορικούς ανιχνευτές καπνού και φωτιάς. Σειρήνες αναγγελίας πυρκαγιάς τοποθετήθηκαν εξωτερικά και εσωτερικά του κτηρίου, καθώς επίσης και υαλόθραυστα μπουτόν για την αναγγελία πυρκαγιάς σε περίπτωση συμβάντος. Τέλος για την καταγραφή των συμβάντων και την ενημέρωση των υπευθύνων του χώρου, τα συστήματα που τοποθετήθηκαν, συνδέθηκαν και παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση από τον Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων της BML Security.

BML Security...δημιουργούμε ασφαλής χώρους