Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας σε μπαρ στη Γλυφάδα

Ακόμα ένα μεγάλο έργο ολοκλήρωσε η εταιρεία μας και μία ακόμη επιχείρηση προστέθηκε κάτω από την ομπρέλα προστασίας που έχει ανοίξει η BML Security στην Ελληνική αγορά .

Μία επιχείρηση μπαρ- καφέ στα Νότια Προάστια αποτελεί πλέον ένα προστατευμένο σημείο στην πόλη μας με τους ιδιοκτήτες της να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησης τους και να απολαμβάνουν την προστασία που παρέχουν τα συστήματα ασφαλείας που εγκατέστησε η BML Security.

Η προστασία του χώρου από περιπτώσεις διάρρηξης και πυρκαγιάς , η άμεση ενημέρωση των ιδιοκτητών σε οποιοδήποτε συμβάν , καθώς και η επίβλεψη του χώρου όλο το 24ωρο τοπικά και απομακρυσμένα αποτελούσαν τις βασικές ανάγκες που έπρεπε να καλύψει η εταιρεία μας με ένα σύνολο συστημάτων και βάση Ευρωπαϊκών οδηγιών ασφαλείας. Επίσης ένα σημείο που η BML Security έπρεπε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή ήταν η υψηλή αισθητική του χώρου , η οποία δεν θα έπρεπε να μετατραπεί.

Με βάση όλα τα παραπάνω και εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουν οι μηχανολόγοι – σύμβουλοι της BML Security πραγματοποίησαν την τεχνική μελέτη με τα Risk Analysis (Αναλύσεις κινδύνων) . Τα σενάρια ασφάλειας (Security Plan) τα οποία προέκυψαν ήταν τα ιδανικά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες και να παρέχουν μία ολοκληρωμένη ασφάλεια στο χώρο.

Οι περιπτώσεις με κίνδυνο τη διάρρηξη στο χώρο καλύφθηκαν με την τοποθέτηση σύγχρονου αντικλεπτικού συστήματος συναγερμού με βαθμό ασφαλείας GRADE 3 του κατασκευαστικού οίκου της PARADOX , ενώ για τον κίνδυνο πυρκαγιάς επιλέχθηκε ένα αυτόνομο σύστημα πυρανίχνευσης της ίδιας εταιρείας με ειδικούς ανιχνευτές φωτιάς και καπνού.

Για την επίβλεψη του χώρου επιλέχθηκε και εγκαταστάθηκε ένα σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας , υψηλής ανάλυσης FullHD , αποτελούμενο από κάμερες ασφαλείας με ειδικές λειτουργίες για τους συγκεκριμένους επαγγελματικούς χώρους. Παράλληλα όλα τα συστήματα ενοποιήθηκαν και συνδέθηκαν στον 24ωρο κεντρικό σταθμό που παρέχει η BML Security για την 24ωρη παρακολούθηση τους.

Για την απομακρυσμένη επίβλεψη και διαχείριση των συστημάτων εγκαταστάθηκαν οι ανάλογες εφαρμογές στα κινητά και τα tablet των ιδιοκτητών και πραγματοποιήθηκε και η σύνδεση στην υπηρεσία WatchNow για την άμεση παροχή απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης σε περίπτωση ανάγκης.

Τέλος , η ομάδα της GDPR Experts Team που διαθέτει η BML Security με ειδίκευση στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων , πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες διεργασίες για την νόμιμη χρήση και καταγραφή του συστήματος παρακολούθησης , σεβόμενοι τις διατάξεις και τους κανονισμούς για τα Προσωπικά δεδομένα.

BML Security….ο στόχος μας είναι να νιώθετε αλλά και να είστε ασφαλείς!