Σύστημα ασφαλείας σε πολυτελή κατοικία στις Κυκλάδες

Την υψηλή ασφάλεια καθώς και την απομακρυσμένη διαχείριση και επίβλεψη μέσω smart Phone/Tablet/PC απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες μιας πολυτελής κατοικίας στις Κυκλάδες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών από την BML Security. Η υψηλή αισθητική του χώρου αλλά και οι μεγάλες απαιτήσεις για ασφάλεια, πυρανίχνευση και απομακρυσμένο έλεγχο δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο για την εταιρεία μας και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας, που ταξίδεψε στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων για την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας και παρακολούθησης.

Μετά την καταγραφή των αναγκών και την τεχνική μελέτη που συνέταξε η ομάδα μηχανολόγων-μηχανικών της εταιρείας μας, τοποθετήθηκε στο χώρο σύστημα συναγερμού και πυρανίχνευσης υψίστης προστασίας του κατασκευαστικού οίκου PARADOX, αποτελούμενο από εξελιγμένους ανιχνευτές κίνησης και Beams για την περιμετρική κάλυψη του χώρου, ψηφιακούς ανιχνευτές κίνησης διπλής ενέργειας εσωτερικού χώρου, παγιδεύσεις ανοιγμάτων και άλλων αισθητήρων που απαρτίζουν ένα σύστημα ασφαλείας νέας γενιάς.

Η ανάγκη για προστασία του χώρου σε περίπτωση διαρροής φυσικού αερίου καλύφθηκε από το ειδικό σύστημα που τοποθετήθηκε στο χώρο και αποτελείται από ανιχνευτές φυσικού αερίου οι οποίοι συνδέθηκαν στο σύστημα συναγερμού και σε περίπτωση συμβάντος διαρροής αποστέλλουν ειδοποίηση συναγερμού ενημερώνοντας τους ιδιοκτήτες αλλά και τις αρμόδιες αρχές.

Μία από τις προκλήσεις ήταν η ανάγκη για εύκολη και απλουστευμένη διαχείριση των συστημάτων για τον λόγο ότι οι ιδιοκτήτες δεν είναι εξοικειωμένοι με την υψηλή τεχνολογία. Για αυτόν τον λόγο επιλέχτηκαν για τον τοπικό χειρισμό του συστήματος συναγερμού και πυρανίχνευσης Πληκτρολόγια Τouch Screen τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, με απλουστευμένο Ελληνικό menu για την εύκολη διαχείριση των συστημάτων.

Για τον απομακρυσμένο έλεγχο εγκαταστάθηκε στα smart Phone/Tablet/PC των ιδιοκτητών εφαρμογή διαχείρισης μέσω Internet, με την οποία παρέχεται η δυνατότητα του ελέγχου και της Όπλισης - Αφόπλισης των τμημάτων του συναγερμού και της πυρανίχνευσης.

Για την παρακολούθηση του χώρου εγκαταστάθηκε σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης αποτελούμενο από κάμερες FullHD (Full HighDefinition) 1080p, υψηλής ευκρίνειας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σε σύνδεση με την υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης WatchNow της BML Security, ο ιδιοκτήτης έχει δυνατότητα παρακολούθησης 24ώρες το 24ωρο από όπου και να βρίσκεται.

Τέλος τα συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης συνδέθηκαν στον Κεντρικό Σταθμό λήψεως Σημάτων της BML Security μέσω ασύρματης σύνδεσης και αποστολής σημάτων μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, παρέχοντας επίβλεψη 24 ώρες το 24ωρο όλο το χρόνο και άμεση ενημέρωση των ιδιοκτητών αλλά και των αρχών ασφαλείας σε οποιοδήποτε συμβάν.

BML Security...η ασφάλεια δεν έχει όρια