Σύστημα ασφαλείας σε πολυτελή κατοικία

Με μεγάλη επιτυχία η εταιρεία μας ολοκλήρωσε αυτές τις ημέρες την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας με περιμετρική προστασία σε υπερπολυτελή κατοικία στα νότια προάστια.

Οι ανάγκες

Αντιμέτωποι με τις πολλές προκλήσεις στην συγκεκριμένη κατοικία, η εταιρεία μας κλήθηκε να φέρει σε πέρας μια απαιτητική εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας. Η ανεπαρκής καλωδίωση για σύστημα συναγερμού, η αισθητική του χώρου η οποία έπρεπε να μείνει ανέπαφη, οι απαιτήσεις για ολοκληρωμένη κάλυψη και πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο ήταν ορισμένες από τις ανάγκες που υπήρχαν.

Οι λύσεις

Μετά από την ειδική μελέτη, των μηχανολόγων/μηχανικών του τμήματος μελετών και εγκαταστάσεων της εταιρείας μας, τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη κατοικία σύστημα ασφαλείας πιστοποιημένο βάσει Ευρωπαϊκών προδιαγραφών με βαθμό ασφαλείας GRADE3, αποτελούμενο από μονάδα 192 ζωνών για σωστή αντιστοίχηση του κάθε αισθητηρίου.

Εσωτερικοί ανιχνευτές ψηφιακοί τριπλής τεχνολογίας και ασύρματες μαγνητικές επαφές σε επικοινωνία με ασύρματους δέκτες αμφίδρομης επικοινωνίας κάλυψαν το κενό της ανεπαρκής καλωδίωσης. Πληκτρολόγια Touch Screen υψηλής αισθητικής για τον χειρισμό του συστήματος, ασύρματες εξωτερικές σειρήνες και ειδικοί ανιχνευτές για την αντιμετώπιση συμβάντος πλημμύρας και φωτιάς τοποθετήθηκαν σε χώρους υψηλής επικινδυνότητας της κατοικίας. Για την ολοκληρωμένη κάλυψη του χώρου τοποθετήθηκε σύστημα περιμετρικής προστασίας αποτελούμενο από ασύρματα εξωτερικά αισθητήρια τελευταίας τεχνολογίας με προστασία antimasking τα οποία συνδέθηκαν στο κεντρικό σύστημα.

Για την 24ωρη παρακολούθηση του, το σύστημα συνδέθηκε στον κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων που παρέχει η BML Security μέσω ασύρματης επικοινωνίας GPRS με αποστολή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μέσω internet TCP/IP, ενώ με την υπηρεσία i-Control που παρέχει η εταιρεία μας, ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα του ελέγχου του συστήματος ασφαλείας απομακρυσμένα 24 ώρες το 24ωρο, αλλά και την παραμετροποίηση των ζωνών και των λοιπών αυτοματισμών του χώρου.

BML Security...τεχνολογία και υψηλή αισθητική στα συστήματα ασφαλείας.