Σύστημα συναγερμού με περιμετρική προστασία σε κατοικία στις Κυκλάδες

Οι κατοικίες στα νησιά συχνά αποτελούν στόχο επίδοξων διαρρηκτών , γι αυτό το λόγο και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούν τη σιγουριά και την προστασία του χώρου τους μέσα από τα πιστοποιημένα συστήματα ασφαλείας της BML Security

Μια τέτοια περίπτωση με ανάγκες αυξημένης ασφάλειας και δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης και επίβλεψης μέσω smart Phone/Tablet/PC αποτέλεσε ένα project ασφαλείας που ολοκλήρωσε η εταιρεία μας σε πολυτελή οικία σε νησί των Κυκλάδων. Ένας χώρος υψηλών απαιτήσεων και μεγάλων αναγκών δεν στάθηκε εμπόδιο για την BML Security και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της, που ταξίδεψαν στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων για την τοποθέτηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας και περιμετρικής κάλυψης.

Το σύστημα συναγερμού που σχεδιάστηκε για τον χώρο, με βάση την τεχνική μελέτη των μηχανικών της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένο με μεγάλο βαθμό ασφαλείας GRADE3 και είναι εξ’ ολοκλήρου του κατασκευαστικού οίκου της PARADOX (Made in Canada) αποτελούμενο από ψηφιακούς ανιχνευτές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με λειτουργία antimasking.

Μία από τις προκλήσεις ήταν η ανάγκη για εύκολη και απλουστευμένη διαχείριση των συστημάτων για τον λόγο ότι οι ιδιοκτήτες δεν είναι εξοικειωμένοι με την υψηλή τεχνολογία. Για αυτόν τον λόγο επιλέχτηκαν για τον τοπικό χειρισμό του συστήματος πληκτρολόγια τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, με απλουστευμένο Ελληνικό menu για την εύκολη διαχείριση των συστημάτων.

Για τον απομακρυσμένο έλεγχο εγκαταστάθηκε στα smart Phone/Tablet/PC των ιδιοκτητών εφαρμογή διαχείρισης μέσω Internet, με την οποία παρέχεται η δυνατότητα του ελέγχου και της Όπλισης - Αφόπλισης των τμημάτων του συναγερμού .

Τέλος τα συστήματα συναγερμού και εξωτερικής περιμετρικής προστασίας συνδέθηκαν στον Κεντρικό Σταθμό λήψεως Σημάτων της BML Security μέσω ασύρματης σύνδεσης GPRS και αποστολής σημάτων μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, παρέχοντας επίβλεψη 24 ώρες το 24ωρο όλο το χρόνο και άμεση ενημέρωση των ιδιοκτητών αλλά και των αρχών ασφαλείας σε οποιοδήποτε συμβάν.

BML Security….τεχνολογία και υψηλή αισθητική