Σύστημα συναγερμού σε εταιρεία στη Β. Αττική

Την τεχνογνωσία και τις εξειδικευμένες λύσεις της BML Security επέλεξε μεγάλη εταιρεία στο χώρο της κατασκευής στεγάστρων για την προστασία των κεντρικών γραφείων της καθώς επίσης και της έκθεσης προιόντων στα βόρεια της Αττικής.

Στο νέο project που ολοκλήρωσε η εταιρεία μας τις προηγούμενες ημέρες για τη μέγιστη ασφάλεια του κτιρίου σχεδιάστηκε και τοποθετήθηκε μετά την τεχνική μελέτη που πραγματοποίησαν οι μηχανολόγοι-μηχανικοί της εταιρείας μας, ένα τελευταίας γενιάς σύστημα συναγερμού με επιπλέον περιμετρική κάλυψη για τους εξωτερικούς χώρους της εταιρείας.

Το αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού που επιλέχθηκε διαθέτει πολύ υψηλό βαθμό ασφάλειας (GRADE 3) και ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις για την προστασία του χώρου από περιπτώσεις κλοπής. Για την ασφάλεια του εσωτερικού χώρου επιλέχθηκαν ανιχνευτές κίνησης διπλής τεχνολογίας ενώ για την εξωτερική προστασία ανιχνευτές με επιπρόσθετη λειτουργία antimasking.

Για τον τοπικό χειρισμό επιλέχθηκαν εύχρηστα πληκτρολόγια υψηλής αισθητικής και αντιβανδαλιστικές σειρήνες εσωτερικού και εξωτερικου χώρου τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία του χώρου.

Για την 24ωρη παρακολούθηση του χώρου, τα συστήματα συνδέθηκαν στον κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων που παρέχει η BML Security μέσω ασύρματης επικοινωνίας GPRS με αποστολή δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μέσω internet TCP/IP, ενώ με την υπηρεσία i-Control και τις εφαρμογές (application) που παρέχει η εταιρεία μας, ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα του ελέγχου του συστήματος ασφαλείας, την παραμετροποίηση των ζωνών και των λοιπών αυτοματισμών του χώρου, καθώς επίσης και την επίβλεψη του χώρου απομακρυσμένα 24 ώρες το 24ωρο μέσα από το κινητό του τηλέφωνο Smartphone/i-Phone ή από το Tablet.