Ασφάλεια & επίβλεψη σε ζαχαροπλαστείο στον Πειραιά

Σε ένα μοντέρνο χώρο στην περιοχή του Πειραιά, μπορείτε να απολαμβάνετε με ασφάλεια τις γλυκές απολαύσεις που δημιουργεί καθώς επίσης και τον υψηλής ποιότητας καφέ που παρέχει. Με ιστορία 60 ετών το κατάστημα Artion Sweet Senses δημιούργησε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, την ασφάλεια και την επίβλεψη του οποίου ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία η εταιρεία μας.

Ένας χώρος με πολλές ιδιαιτερότητες και με βασικές ανάγκες τη μέγιστη προστασία σε περιπτώσεις κλοπής, καθώς επίσης και τον απομακρυσμένο έλεγχο και διαχείριση όλων των συστημάτων, ήταν αρκετές για να βάλουν τους εξειδικευμένους μηχανολόγους - μηχανικούς της εταιρείας μας να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη και το σχεδιασμό έξυπνων και λειτουργικών συστημάτων ασφαλείας.
Μετά την τεχνική μελέτη της BML Security, για την κάλυψη του χώρου από περιπτώσεις κλοπής, εγκαταστάθηκε στο χώρο ένα εξελιγμένο αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού πιστοποιημένο με μεγάλο βαθμό ασφαλείας GRADE 2 και 3 της κατασκευάστριας εταιρείας PARADOX, αποτελούμενο από ψηφιακούς υπέρυθρους και παθητικούς ανιχνευτές κίνησης και ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων.

Για τον τοπικό χειρισμό επιλέχθηκαν εύχρηστα πληκτρολόγια υψηλής αισθητικής, καθώς επίσης τοποθετήθηκαν και αντιβανδαλιστικές σειρήνες εσωτερικού και εξωτερικου χώρου.

Η συνεχής και έξυπνη παρακολούθηση του χώρου μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) καλύφθηκε από μία επαγγελματική λύση συστήματος καταγραφής, παρακολούθησης και απομακρυσμένης διαχείρισης εικόνας και ήχου, της εταιρείας μας.

Λόγο των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του χώρου (έντονες αντανακλάσεις από τον ήλιο) καθώς και η ανάγκη για λεπτομερή παρακολούθηση των προϊόντων, επιλέχτηκε σύστημα παρακολούθησης με εξελιγμένα χαρακτηριστικά όπως Full HD 2Mpixel με κορυφαία τεχνολογία WDR 120db, 3D–DNR, Antifog για την άριστη ταυτοποίηση οποιουδήποτε αντικειμένου ή προσώπου ακόμα και με έντονο οπίσθιο ή χαμηλό φωτισμό και μάλιστα με αμετάβλητη αντίθεση και ακρίβεια χρωμάτων.

Επίσης, για την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων ακόμα και σε πολύωρη διακοπή ρεύματος εγκαταστάθηκαν ειδικά τροφοδοτικά τύπου UPS που η παροχή ενέργειας ξεπερνά τις 24 ώρες.

Για την 24ωρη παρακολούθηση του χώρου, τα συστήματα συνδέθηκαν στον κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων που παρέχει η BML Security μέσω internet TCP/IP, ενώ με την υπηρεσία i-Control και τις εφαρμογές (application) που παρέχει η εταιρεία μας, ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα του ελέγχου του συστήματος ασφαλείας, την παραμετροποίηση των ζωνών και των λοιπών αυτοματισμών του χώρου, καθώς επίσης και την επίβλεψη του χώρου απομακρυσμένα 24 ώρες το 24ωρο μέσα από το κινητό του τηλέφωνο Smartphone/i-Phone ή από το Tablet.