Μέγιστη ασφάλεια στους χώρους της IRC

Η ασφάλεια των χώρων της IRC στην Ελλάδα είναι υπόθεση της BML Security. Επτά μεγάλα έργα ολοκλήρωσε η εταιρεία μας το τελευταίο διάστημα εγκαθιστώντας συστήματα ασφαλείας και προστατεύοντας τους χώρους της IRC, της μεγαλύτερης μη κερδοσκοπικής οργάνωσης στο θέμα του προσφυγικού στην Ελλάδα.

Ποια είναι η IRC;

Η International Rescue Committee (IRC) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται για την ευρωπαϊκή προσφυγική κρίση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των προσφύγων, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν άλλες δοκιμασίες και παρέχοντας τους πληροφορίες για την παρούσα κατάσταση. Επεκτείνοντας τη δράση της από την Λέσβο στην Βόρεια Ελλάδα και την Αττική, η IRC αυτή τη στιγμή απασχολεί στην Ελλάδα εκατοντάδες άτομα προσωπικό, έχοντας δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας σε εθνικό επίπεδο. Όλες οι θέσεις εργασίας είναι επί πληρωμή, καθώς η IRC δεν έχει εθελοντικές θέσεις.

Ανταποκρίνεται στην χειρότερη ανθρωπιστική κρίση του κόσμου και βοηθά ανθρώπους - των οποίων οι ζωές και τα υπάρχοντα καταστράφηκαν από τις συγκρούσεις και την καταστροφή - να επιβιώσουν, να ανακάμψουν και να πάρουν ξανά τη ζωή τους στα χέρια τους. Η IRC στην Ελλάδα οργανώνει προγράμματα παροχής νερού, αποχέτευσης και υγιεινής σε εννέα σημεία, ενώ επίσης τρέχει και υπηρεσίες ασφάλειας για χιλιάδες ευάλωτους πρόσφυγες. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης η IRC έχει δεσμευτεί να παρέχει στους πρόσφυγες την απαραίτητη πληροφόρηση ώστε να μπορούν να πάρουν αποφάσεις για το εν εξελίξει ταξίδι τους και τις επιλογές που έχουν.

Για να ενημερωθείτε για το μεγάλο και κοινωφελές έργο της IRC δεν έχετε παρά να μπείτε στο site του οργανισμού πατώντας εδώ.

Η ασφάλεια στους χώρους της IRC

Η μέγιστη προστασία από βανδαλισμούς, κλοπές στους χώρους της IRC και σε πανελλαδικό επίπεδο, ήταν επιτακτική ανάγκη για την μη κερδοσκοπική οργάνωση και μεγάλη πρόκληση για την BML Security.Η εταιρεία μας, μετά το κάλεσμα που δέχτηκε και μετά τις ειδικές μελέτες που συνέταξαν οι ειδικευμένοι μηχανολόγοι-μηχανικοί της εταιρείας μας αφού επισκεπτόμενοι τον κάθε χώρο χωριστά, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την τοποθέτηση πιστοποιημένων συστημάτων ασφαλείας στους χώρους της IRC στην Αττική, την Βόρεια Ελλάδα και την Λέσβο.

Για την ασφάλεια των χώρων σχεδιάστηκαν συστήματα συναγερμού και συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) αποτελούμενα από ψηφιακούς ανιχνευτές κίνησης τελευταίας τεχνολογίας. Για τον τοπικό χειρισμό των συστημάτων επιλέχθηκαν πληκτρολόγια καθώς και access reader νέας γενιάς και πολλαπλών λειτουργιών. Όλα τα συστήματα συνδέθηκαν στον 24ωρο Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων που παρέχει η BML Security για την παρακολούθηση των χώρων 24 ώρες το 24ωρο, ενώ για την αδιάλειπτη επικοινωνία τους με τον Κεντρικό Σταθμό εγκαταστάθηκαν GPRS Communication Module τα οποία χρησιμοποιούν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Τέλος, η εταιρεία μας, με το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει παρέχει τεχνική υποστήριξη στα συστήματα 365 μέρες το χρόνο, όλο το 24ωρο διασφαλίζοντας τη λειτουργία τους και βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της IRC, έτοιμη να λύσει οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη προκύψει.

BML Security...πρώτη και στα μεγάλα έργα