Συστήματα ασφαλείας σε οικία στην Επίδαυρο

Μέγιστη ασφάλεια με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης και επίβλεψης μέσω smart Phone/Tablet/PC αποτελούν τα χαρακτηριστικά του νέου έργου που ολοκλήρωσε η εταιρεία μας σε οικία στην περιοχή της Επιδαύρου...Ένας χώρος υψηλών απαιτήσεων και μεγάλων αναγκών δεν στάθηκε εμπόδιο για την BML Security και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της, που ταξίδεψαν στην πανέμορφη περιοχή της Πελοποννήσου για την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας.

Το σύστημα συναγερμού που σχεδιάστηκε για τον χώρο, με βάση την τεχνική μελέτη που συντάξαμε, είναι πιστοποιημένο με μεγάλο βαθμό ασφαλείας GRADE3 και είναι εξ’ ολοκλήρου του κατασκευαστικού οίκου της PARADOX (Made in Canada) αποτελούμενο από ψηφιακούς ανιχνευτές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με λειτουργία antimasking. Μία από τις προκλήσεις ήταν η ανάγκη για εύκολη και απλουστευμένη διαχείριση των συστημάτων για τον λόγο ότι οι ιδιοκτήτες δεν είναι εξοικειωμένοι με την υψηλή τεχνολογία. Για αυτόν τον λόγο επιλέχτηκαν για τον τοπικό χειρισμό του συστήματος πληκτρολόγια τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, με απλουστευμένο Ελληνικό menu για την εύκολη διαχείριση των συστημάτων.

Για τον απομακρυσμένο έλεγχο εγκαταστάθηκε στα smart Phone/Tablet/PC των ιδιοκτητών εφαρμογή διαχείρισης μέσω Internet, με την οποία παρέχεται η δυνατότητα του ελέγχου και της Όπλισης - Αφόπλισης των τμημάτων του συναγερμού.

Τέλος τα συστήματα συναγερμού και εξωτερικής περιμετρικής προστασίας συνδέθηκαν στον Κεντρικό Σταθμό λήψεως Σημάτων της BML Security μέσω ασύρματης σύνδεσης και αποστολής σημάτων και επικοινωνούν μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, παρέχοντας επίβλεψη 24 ώρες το 24ωρο όλο το χρόνο και άμεση ενημέρωση των ιδιοκτητών αλλά και των αρχών ασφαλείας σε οποιοδήποτε συμβάν.

BML Security….τεχνολογία και υψηλή αισθητική