Το “νέο πρόσωπο” της BML Security

Η εταιρεία μας πρόσφατα προχώρησε σε ολική αναμόρφωση του εξωτερικού χώρου των κεντρικών της εγκαταστάσεων. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και οι νέοι μοντέρνοι χρωματισμοί, η φωτιζόμενη σήμανση, η νέα αναμορφωμένη γυάλινη είσοδος και οι inox λεπτομέρειες που τοποθετήθηκαν κατά μήκος της πρόσοψης, δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μετέτρεψαν το κτίριο των εγκαταστάσεων της BML Security σε ένα πραγματικό στολίδι της περιοχής του Μοσχάτου.

Τα νέα προϊόντα συστημάτων ασφαλείας και συγκεκριμένα ελεγχόμενης πρόσβασης (Access Control) , Θυροτηλεόρασης και συναγερμού τοποθετήθηκαν στην είσοδο του χώρου των γραφείων και της έκθεσης προς επίδειξη για τη λειτουργία τους καθώς επίσης και για την αναβάθμιση της φυσικής ασφάλειας του χώρου και την προστασία των πελατών
Να σημειώσουμε ότι στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί η μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων ασφαλείας σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία . Όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε συστήματα συναγερμού, παρακολούθησης και καταγραφής, πυρανίχνευσης, θυροτηλεόρασης, ελεγχόμενης πρόσβασης καθώς επίσης και μηχανημάτων τεχνητής ομίχλης και χρηματοκιβωτίων σας περιμένουν να τα δείτε από κοντά, να γνωρίσετε τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους και να ενημερωθείτε για τον τρόπο χρήσης και την ασφάλεια που σας παρέχουν. 

Η έκθεσή μας είναι ανοιχτή και επισκέψιμη καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 και το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας περιμένει έτοιμο να σας ενημερώσει και να δώσει λύσεις στις δικές σας ανάγκες για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Περιμένουμε τα σχόλια ,τις παρατηρήσεις και τα μηνύματα σας για τη νέα μας εμφάνιση στη σελίδα μας στο Facebook και στο Google+ καθώς επίσης και στο site μας www.bmlsecurity.gr